RefRa Daimi Üye Üye 2 Şubat 2011 #41 Bilmem sinir olurum heralde .i de kişisine göre değişir ne yapıcam hani yakınlık derecemize göre yani.... Hmm... Bİlmiyorum ya o an ki psikolojime bağlı 🙂🙂 Sen söyle meleğim hiç bi erkekle tekme tokat kavga ettin mi (abi kardeş hariç)
Bilmem sinir olurum heralde .i de kişisine göre değişir ne yapıcam hani yakınlık derecemize göre yani.... Hmm... Bİlmiyorum ya o an ki psikolojime bağlı 🙂🙂 Sen söyle meleğim hiç bi erkekle tekme tokat kavga ettin mi (abi kardeş hariç)
aysegül87 Hamiş Melek 2 Şubat 2011 #42 yok ettmedim melegim söyle bakalim hic annene yalan söyledinmi?
eLit's Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #44 24 saatmiş sevgilim öle diyo melegim söyle bakalım yanından hiç ayırmadıgın esyaların neler? 😀
N nessli Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #45 fotoğraf makinam peki meleğim sen söyle bakalm hiç sevgilinin kankasıyla çıktınmı Son düzenleme: 2 Şubat 2011
eLit's Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #46 hayır cnm asla ıssız bi adaya düşsen yanına alacagın 3 sey ne melegim
elif_ecrin Hamiş Melek 2 Şubat 2011 #47 yok çıkmadım ... alttaki melek sen söle hiç platonik aşık oldunmu.....
elif_ecrin Hamiş Melek 2 Şubat 2011 #48 oğluşum,kocacığım ,birde pc internetle beraber olmak üzere 🙂) alttaki melek sorumun cevabını alayım 🙂) hiç platonik aşık oldunmu.....
oğluşum,kocacığım ,birde pc internetle beraber olmak üzere 🙂) alttaki melek sorumun cevabını alayım 🙂) hiç platonik aşık oldunmu.....
eLit's Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #49 oldum cnm iki yıl bekledim sonunda muradıma erdim artık platonik degil 😀 peki melegim sen hiç sevgiline şöyle okkalı bi osmanlı tokatı attın mı
oldum cnm iki yıl bekledim sonunda muradıma erdim artık platonik degil 😀 peki melegim sen hiç sevgiline şöyle okkalı bi osmanlı tokatı attın mı
juju Yeni Üye Üye 3 Şubat 2011 #50 asla yapmam canım anında bırakırım dayak kimseye atılmamalı bencee altaki söyle bakıyım sen en son kendine ne aldın
asla yapmam canım anında bırakırım dayak kimseye atılmamalı bencee altaki söyle bakıyım sen en son kendine ne aldın