RefRa Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #21 Annemin son günü 🙁 Meleğim sen söyle bakalım hayatta en çok sevdiğin kişi kim
$ul€ Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #23 valla gelmedi desem yalan olur... çok bunaldığımda gideyimde bi daha gelmeyeeyim dediğim oldu 😕 evdeyim yine evdeyim... alttaki meliktoşum söle bakim ; Sen hiç sokakta kavga ettin mi? 😀
valla gelmedi desem yalan olur... çok bunaldığımda gideyimde bi daha gelmeyeeyim dediğim oldu 😕 evdeyim yine evdeyim... alttaki meliktoşum söle bakim ; Sen hiç sokakta kavga ettin mi? 😀
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #24 Ettim.. altdaki Melek söyle Bakim sen hic asik oldun mu? 😀
RefRa Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #25 O soruyu ben senden önce sordum bi kere taam mı Yine ben cevap veriyim olmammı oldum tabi şimdide öyleyimmm 😛 Alttaki meleğim sen söyle bakalım hiç bi erkeğe çicek verdin mi 🙂
O soruyu ben senden önce sordum bi kere taam mı Yine ben cevap veriyim olmammı oldum tabi şimdide öyleyimmm 😛 Alttaki meleğim sen söyle bakalım hiç bi erkeğe çicek verdin mi 🙂
eLit's Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #27 hayır cnm geçici seylerle vakit kaybetmiyorum peki melişim en çok korktugun anı anlatır mısın bize
arfe Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #28 bana silah çektikleri an hemde çok yakınımdan bu kadar yeter size😀
arfe Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #29 korkumu aklıma getdınız ben sormayı unuttum hayattında keşke dediğin en büyük şey
aysegül87 Hamiş Melek 1 Şubat 2011 #30 ailem icinde olsa o yanlisi yapmamaliydim... bunu keske yapsaydim dedinmi hic?