Merhaba kızlar,
Ben iki doğumumun ikisinide normal doğum yaptım.Hamileliklerimde fazla kilo almadım.Doğurana kadar hareketlerimi hiç kısıtlamadım...Oğlum 3400 kg,kızım 3750 kg doğdu..
İkisinide özel hastanede doğurdum.İlgi alaka fazla olunca sen de rahatlıyorsun.Doktorum ben böyle kolay doğum görmedim.Sen de doğurdum deme der.Maşallah bunu da ben harekete bağlıyorum.Doğumdan sonra hemen kalktım.Normal doğum bence daha güzel.Sancı anlarını iyi değerlendirirseniz çookkk kolay.
Hamile arkadaşlar doğumdan korkmayın.O an tek yaptığım şey dua etmekti...Güzel Allahım yardım ediyor...Doğumun kolay oluyor diyen dr ma göre 3. yü evde doğurabilir mişim
Herkes benim gibi kolay doğurur inşallah....Bu arada Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin...Onlarla hayatımız bambaşka güzel...
meçhulll iyikide açtın canım bu köşeyi süper oldu valla ........ ben 2 doğum yaptım ilk kızımda kalp atışları durdu acilen sezeryana alındım çok korktum ağlayarak gittim ameliyathaneye ve uyanınca bana kızımı gösterin diye ağladım . .. ağrıyı felan unuttum onun o yumuk suratını görünce bu seferde sevinçten ağladım diğer kızımdada hamişlik çokj zorduu ama doğumda heç anlamadım rahat geçti hemen akşamında ayağa kalktım ama daha doğurmak istemi,yoryummmmmmm
meçhul canım iiki açmışsın bu burayı böyle doğum anıları dinlemek güzel oluyor bende kısa bir süre sonr Rabbim izin verirse aranızdayım37. haftam bitti önümüzdeki hafta epidüral sezeryan olmak istediğimden gün alıcam korku ile karışık duygular içindeyim hepinizden dua bekliyorum... tekrar görüşmek üzere minik rüzgar kayra ile....
selam hepinizi çok sevdim arkadaşlar insan yalnız olmadığnı hissediyor.ben 8 sene önce sezeryanla doğum yaptım doktor suyumun azaldığını söylemişti kızım da dönmemişti zaten ben de normal doğumdan korkuyordum ama çok şükür operasyon çok iyi geçti sonrasında da hiç problem yaşamadım.alttan dikiş olacağına üstten olsun dedim 🙂))
4 ay önce de spiralimi çıkarttırdım ama reglim düzensizleşti daha doğrusu yok oldu doktor daha tam teşhis koyamadı belki rahim içi yapışıklık olabilir dedi.Neyse işte öylee kızlar..ikinci çocuğa gelince emin değilim kızım ve eşim istiyor ama ben kararsızımbebek çok zor yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?