Bende istiyorum kociş girsin doğum yapacağım hastane ile görüştüm bri kişi girebilir dediler yani eşim girmezse başka birinin girmesine izin veriyorlar. Ama benim kociş kararsız şimdilik o an gelsin düşünürüz diyor bakalım umarım cesaretini toplar.
Ama daecim haklısın bizi bırakıp kocalarla uğraşmaları gerekebilir
ben $ahsen cok isterim girmesini, bana desdek ciksin, elimi tutsun.... bebeyi ilk beraber görelim...göbek bagini kessin...öylede olcak zaten, benimki kesin gircek... 🙂
benimki üzülmez daha akil verir 🙂 az kaldi, hadi nefes al ver 🙂 ayy kesin beni deli eder ama olsun... kordonu kescek, ilk fotolari cekcek... benmi kalkip cekim yani 🙂 ayyy o anin gelmesini cok istiyorum.....
ben esimin girmesini cok istiyorum ama esim dayanamam ya bayilirim yada dru döverim diyo benim aci cekmeme dayanamazmis 🙂 ben tek mi girecem dedigimden yok annen atlar zaten benden önce dogumhaneye diyo 😀 allah hepimize rahat bri dogum nasip eder insallah
benim eşimde girip girmeme konusunda kararsız ben çok istiyorum girsin elimi tutsun yanımda olsun destek çıksın ama giremezsede kardeşimin girmesini ,istiyorum