GREY Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2011 #1 Drapeli elbise modelleri drapeli elbise modelleri Drapeli elbise modelleri, drapeli elbiseler, drapeli 2011 elbise kreasyonu hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar. Drapeli elbiseleri giyen varmı bilmiyorum melekler ama bu kreasyon çok şık gibi görünüyor. Yaz geldi ve açılma zamanı melekler 🙂
drapeli elbise modelleri Drapeli elbise modelleri, drapeli elbiseler, drapeli 2011 elbise kreasyonu hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar. Drapeli elbiseleri giyen varmı bilmiyorum melekler ama bu kreasyon çok şık gibi görünüyor. Yaz geldi ve açılma zamanı melekler 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2011 #2 Mmm çok güzel modeller var gerçekten harikalar yaa istiyorum iştee
M Misafir Forum Okuru 24 Mayıs 2011 #3 Cidden de çok şıklar, bende bir tane drapeli straplez elbise aldım. Resmini çekersem atacam inşş siteye 🙂
Cidden de çok şıklar, bende bir tane drapeli straplez elbise aldım. Resmini çekersem atacam inşş siteye 🙂
sema aytekin Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2011 #5 harika modeller çok beğendim ama hangi marka bu elbiseler?
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 25 Mayıs 2011 #7 Benim böyle yok 🙁 tek siyah var dı ama dar geliyor zayıflayınca giycem oni
umudun_guncesi Yeni Üye Üye 12 Haziran 2011 #10 1. ve 3. resimdeki elbiseler çok şık duruyor. yaz ayında elbise çok rahat oluyor püfür püfür 😀