ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #1 Dünyanın En Güzel Kadını?? Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #2 Cevap: Dünyanın En Güzel Kadını?? aay valla sinir oluyom bu adama kadınlık bile yakışmamış
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #4 Cevap: Dünyanın En Güzel Kadını?? gurbet kuşu' Alıntı: aay valla sinir oluyom bu adama kadınlık bile yakışmamış Genişletmek için tıkla ... gurbet kusu icimdekilerini tam anlattin sagol
Cevap: Dünyanın En Güzel Kadını?? gurbet kuşu' Alıntı: aay valla sinir oluyom bu adama kadınlık bile yakışmamış Genişletmek için tıkla ... gurbet kusu icimdekilerini tam anlattin sagol
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Ekim 2009 #5 😀 sadece gülebildim... yayınlayana ve yapana teşekkürlerr.. cesaret işi 🙂
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 22 Ekim 2009 #6 çok güldüm ya bu erkek halıyle zaten suratına bakılmıyor kadınken daha beter oluyor ya
BİTTERİM Yeni Üye Üye 23 Ekim 2009 #8 çok komik olmuş erkek halini geçtik kadın hali bile çok sinir bozucu