ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 5 Nisan 2011 #41 aysegül87' Alıntı: bunlar ne ya böyle Genişletmek için tıkla ... Görmimisen ayakkap 😀 tatlım sen hamişsin böyle şeylere bakma maazallah birde senin çocuk büyüyünce bunlardan giymek ister
aysegül87' Alıntı: bunlar ne ya böyle Genişletmek için tıkla ... Görmimisen ayakkap 😀 tatlım sen hamişsin böyle şeylere bakma maazallah birde senin çocuk büyüyünce bunlardan giymek ister
ASİMELEK Daimi Üye Üye 5 Nisan 2011 #42 evet evet kesin öle olacak belenimm bide bunlar ne diyo neye benziyo ayşemmm ayakkabı işte hemide dünyaca ünlülerin giydiği ayakkabılardan allah allahhh moda moda bunlar
evet evet kesin öle olacak belenimm bide bunlar ne diyo neye benziyo ayşemmm ayakkabı işte hemide dünyaca ünlülerin giydiği ayakkabılardan allah allahhh moda moda bunlar
ASİMELEK Daimi Üye Üye 5 Nisan 2011 #44 tavuk_kavurma' Alıntı: peki asicim boynuz ne işe yarıo acaba Genişletmek için tıkla ... tavıkımm onunda açıklamasını yaptık kuşumm bak şimdik o arkadaki boynuz ayy krizz geçiriyomm bak şimdik o arkadaki boynuz arkadan gelen düşmenı seziyo ve hemen harekete geçiyo dolayısıyla düşman sana yaklaşamıyo ok.
tavuk_kavurma' Alıntı: peki asicim boynuz ne işe yarıo acaba Genişletmek için tıkla ... tavıkımm onunda açıklamasını yaptık kuşumm bak şimdik o arkadaki boynuz ayy krizz geçiriyomm bak şimdik o arkadaki boynuz arkadan gelen düşmenı seziyo ve hemen harekete geçiyo dolayısıyla düşman sana yaklaşamıyo ok.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 5 Nisan 2011 #45 ay konusamıyorum o boynuz ay asim yetiş yardım o boynuz........ 😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 5 Nisan 2011 #46 hee o boynuz arkadamı kalıo bende ön tarafta kalıo sandımdı o yüzden ne işe yaradığını çözemedim arkadaysa sorun yok
hee o boynuz arkadamı kalıo bende ön tarafta kalıo sandımdı o yüzden ne işe yaradığını çözemedim arkadaysa sorun yok
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 5 Nisan 2011 #47 tavuk_kavurma' Alıntı: hee o boynuz arkadamı kalıo bende ön tarafta kalıo sandımdı o yüzden ne işe yaradığını çözemedim arkadaysa sorun yok Genişletmek için tıkla ... Yok biz toplu olarak banlanıcaz önde olunca o boynuz dahada ala bir yorumu var ama neyse .
tavuk_kavurma' Alıntı: hee o boynuz arkadamı kalıo bende ön tarafta kalıo sandımdı o yüzden ne işe yaradığını çözemedim arkadaysa sorun yok Genişletmek için tıkla ... Yok biz toplu olarak banlanıcaz önde olunca o boynuz dahada ala bir yorumu var ama neyse .