SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #11 Ce: Elma Çekirdeğim kuzum' Alıntı: 😱 Nasıl yani ya, hamilemisin kız sen Genişletmek için tıkla ... hamile olan benim nann,kuzu kapama hatları karıştırdınn
Ce: Elma Çekirdeğim kuzum' Alıntı: 😱 Nasıl yani ya, hamilemisin kız sen Genişletmek için tıkla ... hamile olan benim nann,kuzu kapama hatları karıştırdınn
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #12 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: lan hamile dediğim için beni parantez içine almış heralde sen olcan hamile ben olacak değilim ya😀 Genişletmek için tıkla ... sana belli mi olur kızım önce doğurim sonra kandırması kolay olur die düşünürsün🙂
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: lan hamile dediğim için beni parantez içine almış heralde sen olcan hamile ben olacak değilim ya😀 Genişletmek için tıkla ... sana belli mi olur kızım önce doğurim sonra kandırması kolay olur die düşünürsün🙂
kuzum Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #13 Ce: Elma Çekirdeğim Anladık Gaffur, Cadıkafa öyle söyleyince şaşırdım yani ondan şeyettim. Hem bu Su nolüyü
Ce: Elma Çekirdeğim Anladık Gaffur, Cadıkafa öyle söyleyince şaşırdım yani ondan şeyettim. Hem bu Su nolüyü
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #14 Ce: Elma Çekirdeğim kuzum' Alıntı: Anladık Gaffur, Cadıkafa öyle söyleyince şaşırdım yani ondan şeyettim. Hem bu Su nolüyü Genişletmek için tıkla ... kızım olursa kanımca onun adı SU olucak🙂 oğlan
Ce: Elma Çekirdeğim kuzum' Alıntı: Anladık Gaffur, Cadıkafa öyle söyleyince şaşırdım yani ondan şeyettim. Hem bu Su nolüyü Genişletmek için tıkla ... kızım olursa kanımca onun adı SU olucak🙂 oğlan
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #15 Ce: Elma Çekirdeğim kuzum' Alıntı: Anladık Gaffur, Cadıkafa öyle söyleyince şaşırdım yani ondan şeyettim. Hem bu Su nolüyü Genişletmek için tıkla ... kızım olursa kanımca onun adı SU olucak🙂 oğlan olursa da Toprak Aras
Ce: Elma Çekirdeğim kuzum' Alıntı: Anladık Gaffur, Cadıkafa öyle söyleyince şaşırdım yani ondan şeyettim. Hem bu Su nolüyü Genişletmek için tıkla ... kızım olursa kanımca onun adı SU olucak🙂 oğlan olursa da Toprak Aras
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #16 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: Ne kandırcam keyfi bilir bulmuş benim gibi çıtırı😀 Genişletmek için tıkla ... çıtırı derken,kimden bahsediyosunnn,muha
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: Ne kandırcam keyfi bilir bulmuş benim gibi çıtırı😀 Genişletmek için tıkla ... çıtırı derken,kimden bahsediyosunnn,muha
azem Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2007 #17 Ce: Elma Çekirdeğim Ben sizden önce ögrendim hamiş oldugunu🙂 ismide çok hoş olur kız olursa ayten be su güzel isim😀
Ce: Elma Çekirdeğim Ben sizden önce ögrendim hamiş oldugunu🙂 ismide çok hoş olur kız olursa ayten be su güzel isim😀
SU__ Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2007 #18 Ce: Elma Çekirdeğim azem' Alıntı: Ben sizden önce ögrendim hamiş oldugunu🙂 ismide çok hoş olur kız olursa ayten be su güzel isim😀 Genişletmek için tıkla ... nerden öğrendin nann, sizden bişi kaçmıyo haa gebelik sitesi ararkne burayı buldum, ayamıda sürümedim ama pat pat damladınız peşimden🙂) kızımız olursa SU ve yanına bir isim daha Oğluşumuz olursa da Toprak Aras olucak canım
Ce: Elma Çekirdeğim azem' Alıntı: Ben sizden önce ögrendim hamiş oldugunu🙂 ismide çok hoş olur kız olursa ayten be su güzel isim😀 Genişletmek için tıkla ... nerden öğrendin nann, sizden bişi kaçmıyo haa gebelik sitesi ararkne burayı buldum, ayamıda sürümedim ama pat pat damladınız peşimden🙂) kızımız olursa SU ve yanına bir isim daha Oğluşumuz olursa da Toprak Aras olucak canım
fuşya Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2007 #19 Ce: Elma Çekirdeğim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin😱Tebrik ederim. Allah nazarlardan saklasın canım benim seni ve çekirdeğini.
Ce: Elma Çekirdeğim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin😱Tebrik ederim. Allah nazarlardan saklasın canım benim seni ve çekirdeğini.
M minerwa Forum Okuru 24 Ağustos 2007 #20 Ce: Elma Çekirdeğim ayn kafa ne zaman hamile kaldın nan sen 😱 insan bir haber vermez mii ıslatırdık değil mi? canım çok sevindim allah analı baalı büyütsün öncee isimlerr pek cakalı olmuş yanii 😉
Ce: Elma Çekirdeğim ayn kafa ne zaman hamile kaldın nan sen 😱 insan bir haber vermez mii ıslatırdık değil mi? canım çok sevindim allah analı baalı büyütsün öncee isimlerr pek cakalı olmuş yanii 😉