AZRA Yeni Üye Üye 30 Nisan 2008 #1 En iyi Cips sizce hangisi en iyi cips en çok sevdiğinz damağınızn tadına uyan cips hangisi melekler? ruffles ,doritos lays , pringles alaturka ,cheetos cipso, çerezzos ve diğerleri Son düzenleme: 5 Mayıs 2008
en iyi cips en çok sevdiğinz damağınızn tadına uyan cips hangisi melekler? ruffles ,doritos lays , pringles alaturka ,cheetos cipso, çerezzos ve diğerleri
M Monera Forum Okuru 5 Mayıs 2008 #2 Ce: En iyi Cips sizce hangisi hmm Doritos galiba ama Ruffles de güzel
AZRA Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #4 Ce: En iyi Cips sizce hangisi aslında ankette yapmıştım ama çıkmamış nese bn fikri yazayım pringles severim ama çitos yerim genelde ay çocuk gbiyim 🙂
Ce: En iyi Cips sizce hangisi aslında ankette yapmıştım ama çıkmamış nese bn fikri yazayım pringles severim ama çitos yerim genelde ay çocuk gbiyim 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #5 Ce: En iyi Cips sizce hangisi ben doritos baharatlı severim hatta bayılırım 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #6 Ce: En iyi Cips sizce hangisi baharatlı lays bi de cheetos,hımmm=)