Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #1 En İyi Üniversitemiz Hangisi? Size göre Türkiye'deki en iyi üniversite hangisi? Lütfen en fazla iki seçenek işaretleyin kızlar....
fuşya Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #2 Ce: En İyi Üniversitemiz Hangisi? Tabiki Hacettepe Üniversitesi Daha İleriye... En İyiye...
hiphopRKYrapper Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2007 #3 Ce: En İyi Üniversitemiz Hangisi? ya buraya yazmamışlar ama Anadolu Üniversitesi'ni tek geçerim ben. sonra Boğaziçi olabilir...sonra Bahçeşehir vs...
Ce: En İyi Üniversitemiz Hangisi? ya buraya yazmamışlar ama Anadolu Üniversitesi'ni tek geçerim ben. sonra Boğaziçi olabilir...sonra Bahçeşehir vs...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #4 Ce: En İyi Üniversitemiz Hangisi? Benim alanım açısından Hacettepe en iyisi... Yabancı dil bölümlerinin akademik kadrosunu seviyorum bir Hacettepeli olarak...
Ce: En İyi Üniversitemiz Hangisi? Benim alanım açısından Hacettepe en iyisi... Yabancı dil bölümlerinin akademik kadrosunu seviyorum bir Hacettepeli olarak...
M * MuCiZé * Forum Okuru 11 Eylül 2009 #6 hacettepe.... her nekadar bırakmış olsamda okulumun arkasındayım
sedaaa Yeni Üye Üye 16 Aralık 2009 #8 9 eylül üniversitesi istediğimi üniversite olduğu için bence orası