Antalyanın sıcağında mümkün değil be eyşancığım birlikte uyumak,birde erkeğin vücüt ısısını göz önünde bulundurursak çifte sauna etkisi🙂 zaten biz memleketten yeni döndük ev bizim için yeni bir tatil mekanı sayılmazmı kız:laugh:yok tatlım evin içinde ayrı odalar değil kastettiğim tamamiyle başka bi çatı🙂bikaç kişiden duydum bunu ciddiye alalım derim..sıcaktan ayrı odalardamı yatılırmış duymamış olayım
hımmmmmmm..makbüldür tatlım evde tam gaz devam..:laugh:bizde istanbula babamlara gideceğiz amaaa benimki başka yerde kalırken tabi otel hariç asla ilişkiye girmiyor çekiniyor🙂ama ben tutturdum mekanda mekan babamlar uğurlu gelirmiki ay ne komiğim yaaa:f040:bide akrep burcuyum düşün artık evden çıkmayalım biz en iyisiiiiiiiAntalyanın sıcağında mümkün değil be eyşancığım birlikte uyumak,birde erkeğin vücüt ısısını göz önünde bulundurursak çifte sauna etkisi🙂 zaten biz memleketten yeni döndük ev bizim için yeni bir tatil mekanı sayılmazmı kız:laugh:
bu ilaç hakkında bi bilgim yok canım..ebru merhaba cnm cyclo progynova ilacıyla ilgili bilgin varmı
bera merhaba ya herkese soruyorum ama cyclo progynova hakkında bilgin varmı doktor önemsiz bir kist için geçemesi için verdi ama ilacı kullanırken hamile kalmamak gerek pazartesi başka bi doktora daha gitcem ama merak ediom hormon ilacı sonuçta
bu arada over kist varmış 2cm dedi ve önemsiz ama yinede kaybolması için bu ilacı verdi işte.
çok doğru ya bu arada cevabın için çok ama çok teşekkürler.pazartesi başka bi doktora gidicem artık oda bi baksın ultrasonda olmazsa bu ay bişi olmıcak napalım artık hayırlısı olsun.
çok doğru ya bu arada cevabın için çok ama çok teşekkürler.pazartesi başka bi doktora gidicem artık oda bi baksın ultrasonda olmazsa bu ay bişi olmıcak napalım artık hayırlısı olsun.
bera merhaba ya herkese soruyorum ama cyclo progynova hakkında bilgin varmı doktor önemsiz bir kist için geçemesi için verdi ama ilacı kullanırken hamile kalmamak gerek pazartesi başka bi doktora daha gitcem ama merak ediom hormon ilacı sonuçta
Nurcuğum bahsettiğin ilaç hakkında hiçbir fikrim yok yanlız sırf senin için araştırdım ve şu soru ve yanıtını buldum bizzat dr.kendisi yanıtlamış umarım bir nebze sana yardımı dıkunur;ebru merhaba cnm cyclo progynova ilacıyla ilgili bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?