bende idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı 5 dakika sonra kayboldu adetim de geçti ama kan testi yapmaya korkuyorum acaba sonuç pozitif midirselamlar...
geçen ay tam günümde sadece 2-3 saat gecikmeyle adet olunca burayı okumayı bırakmıştım..ta ki regl günüme 3 gün kala bugüne dek🙂
bu defa takmayacağım dedim ama olmadı...dün test yaptım,yani günüme 4 gün kala..tabi ki tek çizgi..ama saatler sonra belli belirsiz 2.çizgi...10 dk.dan sonraki sonuçlar kaale alınmaz,biliyorum ama bunu kendime anlatamıyorum ki..
kasıklarımda tek tük batma tarzı ağrılardı sadece hissettiğim...o da malum gunun yaklaştığının belirtisidir ancak...yalnız sı sıralar kızım sürekli kardeşten bahsediyor..henüz 3 yaşında..içine doğmuş olsa keşke🙂 hem umutlanmak istemiyorum hem "belki de"ler bırakmıyor beni...hadi bakalım..son 3🙂))
canım,çok çok büyük bir ihtimalle seninki pozitif...çünkü mühim olan ilk 5 dk. ve 10 dk.dan sonraki sonuçları asla dikkate almayın diye yazar testlerde..yani öyle tahmin ediyorum ki sen hamilesin,ben değil:laugh:bende idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı 5 dakika sonra kayboldu adetim de geçti ama kan testi yapmaya korkuyorum acaba sonuç pozitif midir
Canım hadi gözün aydın inşallah hamilesindir darısı bizim başımıza,hayırlısıyla inşallah,bizde başladık temel atma çalışmalarına ama hadi bakalım,bende idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı 5 dakika sonra kayboldu adetim de geçti ama kan testi yapmaya korkuyorum acaba sonuç pozitif midir
canım adetin eğer 28 günde bir oluyorsa diğer olduğun adet gününden hep 2gün daha erken adet olursun ve bununla beraber yumurtlama tarihinde bir önceki yumurtlama gününe göre değişiklik gösterir,ama BHCG hızla artmasının yumurtlamanla alakalı değil bebek oluşmuşsa oluşan gebelikle birlikte vucudun salgıladığı hormon düzeyindeki artıştır canım,umarım yardımcı olmuşumdur🙂bir şey soracağım..adetiniz erken oluyorsa sürekli, yumurtlamanız da erken oluyor mu demektir?ve yumurtlama da erken oluyorsa hcg değeri diğerleine göre hızlı mı artar?
Ama bende 1 dakikadan sonra hemen kayboldu acaba diyorum hayal mi gördüm kan tahlili yapmayada çekiniyorumcanım,çok çok büyük bir ihtimalle seninki pozitif...çünkü mühim olan ilk 5 dk. ve 10 dk.dan sonraki sonuçları asla dikkate almayın diye yazar testlerde..yani öyle tahmin ediyorum ki sen hamilesin,ben değil:laugh:
istersen farklı marka bir idrar testi alıp tekrar yap...kan testine gerek olmadan...inanın,ben testleri 2şer 3er alıyorum...bunu da kimselere söylemiyorum çünkü bu işi fazlaca abarttığımı söyleyip üzüyorlar beni...evet,bir kızım var çok şükür..ama 2.yi de en az onu istediğim kadar arzuyla istiyorum
ha bu arada ağzımda metalimsi bir tat var günlerdir..hamile miyim ki:seker: ümit fakirin ekmeği..ye memet ye
Canım hadi gözün aydın inşallah hamilesindir darısı bizim başımıza,hayırlısıyla inşallah,bizde başladık temel atma çalışmalarına ama hadi bakalım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?