ben 9 aydır korunmuyorum..3ay boyunca düzenli kullandım folik asit daha sonra dediğin gibi hamile kalamayınca 3ayı geçince bıraktım çünkü vücut yeteri kadarını zaten depolamış oluyormuş bunuda nette araştırdım..biraz ara verdim 1ay gibi tekrar başladım böyle böyle ilerliyorum işte..Bu arada siz de folik asit haplari kullanmaya basladiniz mi? Kadin Doktorum önerdi 3 aydir kullaniyorum. Hamile kalmadan bir ay önce baslamak faydaliymis. Ama diyelim 1 sene olmadi. 1 sene boyunca vücuda bunu almak ne kadar dogru ki?
arkadaşım,sen burnumun ucu kaşınıyor dediğinde benim de kaşındı:laugh:
benim yaptığım testlerde de 2.çizgi silik ama netti.zaten farketmez ki,2.çizgi varsa hamilesin.yalnız benim korkum yine kimyasal gebelik yaşamak..gecen sefer günümü 4-5 gün geçince kanamam olmuştu...inşaallah bu defa aynısı olmaz:şey: bu arada kan testi yaptırmamaya karar verdik.kanamam olmazsa 10 gun kadar sonra dr.a gitmek istiyoruz...
senin tüm belirtilerin hamilelik belirtisi...yalnız benim karın agrım da adetten önce ara ara olurdu..şimdi 2 gundur sürekli..ama ağrı göbek çevremdeydi,alt karına indi...
canım hadi gözün aydın tebrik ederim keşke bizde bi gün şu ikinci çizgiyi görsek ne yaparım bilmiyorum
merhaba arkadaşlar🙂
sabah 2. testi tekrar yaptım ve ikinci çizgi yine silik, ama var.. akşamkine göre daha netti ama..🙂
sevinmeye bile korkuyorum..
kan testi yaptırdım saat 20.00 gibi alıcam..
inşallah dediğiniz gibidir..🙂
artık neyse yazacam size de🙂
perilichecim kimyasal gebeliği aklına bile getirme🙂
iyi düşünücez iyi olucak🙂
umarım isteyen herkez için🙂
ya bu ikinci çizgiyi göreceğim zaman ne vakit gelecek?hayırlı olsun canım bizlerede dua et hamilenin duası kabul olur🙂aman sonucu öğrendiğiniz kiti atmayın saklayın hatıra olur arkadaşlar ben öyle yapıcam ne güzel ileride çocuğunuza gösterirsiniz..merhaba arkadaşlar🙂
sabah 2. testi tekrar yaptım ve ikinci çizgi yine silik, ama var.. akşamkine göre daha netti ama..🙂
sevinmeye bile korkuyorum..
kan testi yaptırdım saat 20.00 gibi alıcam..
inşallah dediğiniz gibidir..🙂
artık neyse yazacam size de🙂
perilichecim kimyasal gebeliği aklına bile getirme🙂
iyi düşünücez iyi olucak🙂
umarım isteyen herkez için🙂
aaaaaaa süper ne kadar çok hamile haberleri alıyoruz ya tebrik ederim canım seninde dualarını bekliyoruz...belirtilerini ve çalışmalarda neler yaptığını anlatmanı bekliyoruz🙂selam ben bugun dayanamayıp evde test yaptım cift cizgi 🙂 gozlerime inanamadım bi tane daha yaptım cift cizgi, ona da inanamadım kalktık gittik labaratuvara kan testine := 16 bin kusur cıktı, şoklardayım, oldu galiba 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?