Cnm yumurtalklar icn cok iyims cok hamle kalan var cok ben gecen ay kullandm ve yumurtam catladi tabi tam anlamyla ilski yasayamadk oyuzden blemyorm bal tarcin corek otu kullananlar yaz ckar ben icne ari polenide katmstm cok az
Bak canm nette iyice okumalsn bunu bazi kisilerde kist yapablypms ben bunu goze alarak yaptm cnku kisti dogum kontrol haplaryla yok edyolar zaten arti eger sut hormonu yukseklgn falan varsa kullanma cnku bu durumda tavsye edlmyo
Sana kesn ayni ay hamle kalrsn dyemem bunu amacogu kisi ilk aydan kalms bazilari bi kac ay snra burda elfdam arkadasmzn bi lafi var tedbr kuldan taktr Allah'tan yani Rabbim bilr ne zaman kalacagni
canım süt hormonum için doktor ilaç verdi bana haftada bir kullanıyorum tek o sorun bıtınce tahlıl yaptırıcam ıyılesme varmıs ama ne kıst ne yumurtalıklarım da allahıma sukur hıc bı sorun yok . ben daha 4 aylık evlıyım bız esımle acele ediyoruz sadece o kadar canım
Anladm canm bende 8aylk evlym 5ay oldu korunmayi brakali acele etme pskolojk olarakta cok etklenyorz sen oncelkle sut hprmonu tedavni ol dedgm karsm goguslerde sisknlk agri falan yapablyoms tedavn bitnce kullanrsn ama dktrunada sor