bak canmm okadar test yaptınn ve hepsi pozitf cıkmısss kesinnn sonuccc hamissin hayırlı ugurlu olsunnn allahıımm saglıklı kucaına almaı nasip etsnn canmmKizlar evde bugun yine test yaptım yine 2 cizgi çıktı
bak canmm okadar test yaptınn ve hepsi pozitf cıkmısss kesinnn sonuccc hamissin hayırlı ugurlu olsunnn allahıımm saglıklı kucaına almaı nasip etsnn canmmKizlar evde bugun yine test yaptım yine 2 cizgi çıktı
canmmm benmm adet 8 gün sürdü ve 2 gün sonra catlama ignesi vuruldu cuma gününe denk gelio yani cuma aksam 7de catlama ignesini yaptrdm pazar sabah iiliski dedi pazartesi aksam bide carsamba bide cuma sonrasındaaa olmadı canm iilski sonraki persembe doktra gittm iliski olmasınn dedi yasak kendini kasma agır kaldırma adet günün gecerse test yap olursanda geri gel dedi canm böle işte
Hosgeldn csnm buyur sor tabikimse yok muuu
bildilnnnn kasılma canmm kendini kasmicaksınn dedi iste nasıl anltimki bunu sanaKendini kasma derken ne oluyor canim?
hosgeldn sor cnmmarkadaşlar merhaba bişey sorucam
canmmm kusura bakma ama bu konu hakkında hiç bi bilgim yokk hiç duymadım bileeee yardımcı olamıcamm kusura bakmacanım şey dicem karanfil varya yumurtalıklar için lazımmıiş nasıl kullanıyo bi bilgin var mı ?