Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

selzehcim yaşımda 23 cnm benim bu arada benim ki nur85 neslinin ki 84.tablo için teşekkürler cnm.bide cnm galiba ebrununda 10-11 temmuz diğer sayfada okumuştum ekleyebilrsin tatlım

şirine meleğim bu ay regli bitiminin arkasındabn girdiğimiz birlikteliğin gecesi bir rüya gördüm yorabilirmisin rüyamı. Belkide aklımda kalmıştır ama gördüm bu rüyayı evde ablamlar felan var bende hamilelik testi yapmışım testte önce iki çizgi çıkıyor ve ben hamileyim hamileyim diye çığlıklar atıyorum fakat sonra üç çizgi oluyor ve kağıdını okuyorum tk çizgide bebek yok iki çizgide var üç çizgide belli değil yazıyor bu rüyanın etkisiyle sabah uyanır uyanmaz eşimi aradım ve anlattım oda hayırlısı olsun bakalım dedi ama acaba hamile olabilirmiyimmm.birde benim yumurtlama günüm 20 ile 25i arası biz 18inde denedik ve 12 gün sonrasını hesapladım 23ü ondada oldu kızlar kalırmıyım acaba ya olsun artı bi bebemiz ya🙁

BOYALIKUS...25 haziran 30yaş erkek
EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek
NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek
ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek
EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek
FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek
BERA......................4 temmuz 27 yaş kız
SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş erkek
HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek
NUR85....................11 temmuz 24 yaş
EBRUAKER21............10-11 temmuz
SEVİNC_NAZ............?

Son düzenleme:

günaydın canımcım;
rüyana göre burda karmaşık duyguların çıkmış,artı senin beklediğin değil ama hiç ummadıgın bı anda hamıle kalacaksın,senın hesapların dısında bı hamılelık olacak ve sen şaşkınlıktan inanamayacaksın.gercekten hamile olup olmama arasında şaşıracaksın ..

ayyy selzehcim yaa yaşımı küçültmüşüm🙂maalesef 24 yaşındayım cnm kusura bakma iş çıkarıyom sana ama yanlış olmasın 85 liyim

günaydın canım nasılsın

rüyalarınızı herzman iyiye yorumlayan kişilere anlatın arkadaslar ,sebebıde ruyada ilk yapılan yorum çıkar ve olumsuz ruya yoktu hep olumlu şeylere yormak lazım.
yada sabah kalktıgınızda ruyanızı aklınızda kalan şeklıyle ilk yorummu siz isteğinize göre yapın,neye yorarsanız o cıkar çünkü