Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

kızlar ben çıkıyorum artık saat kaç oldu kocamında yarın fransızca sınavı var zaten ona çalışıyor bende bıraz etrafı toplayıp yatayım yarın iş var sonra tatıle çıkıyorum cuma aksamı kemer yolcusuyum Allah kısmet ederse yarın görüşürüz canlarım bütün güzellikler sizlerle olsun...

QUOTE=yagmurun annesı;332648]adet oldumhamile değilim size haber vermek istedim[/QUOTE]

olsun canım bıdakı ay denırsın adet bıtınce çalışmalara devam canım:laugh::laugh:

QUOTE=yagmurun annesı;332648]adet oldumhamile değilim size haber vermek istedim

olsun canım bıdakı ay denırsın adet bıtınce çalışmalara devam canım:laugh::laugh:[/QUOTE]
berra bugün kaynatmışta kaynatmışsınız valla şu aralar en yakın ihtimalle gebelik olasılığı yüksek kişiler arasında selzehmi var şimdi* sende ne var neyok berra adetine ne kadar vardı senin?

olsun canım bıdakı ay denırsın adet bıtınce çalışmalara devam canım:laugh::laugh:
berra bugün kaynatmışta kaynatmışsınız valla şu aralar en yakın ihtimalle gebelik olasılığı yüksek kişiler arasında selzehmi var şimdi* sende ne var neyok berra adetine ne kadar vardı senin?[/QUOTE]

ebrucum gecen ay 4de oldum bu ay da 4de olurum herhalde ya normalde 8de oluyordum ama bu ay 4gun once oldum bakacaz artık canım benım fazla umudum yok eşim ameliyet olmustuya benı karam sarlastırıyor ya insallah olurda allah bılır gerci ama olur belkı sana da kolay gelsın ya yaz gunu ne evıydı arkadaşım ya sıcakta valla yanmışsındır ya allah yardımdın olsun arkadşım

adet oldumhamile değilim size haber vermek istedim

canımcım hiç üzülme bence piskilojını bozmaa lütfen,yarın senın için yeni bir gün bebeğin için yeni bir savaş başlıyor,biz bayanlar çok güclüyüz ve her zorluğun üstesinden gelebiliriz,ve sende İşallah hayırlısıyla bu savaşı kazanacaksın.
bide şu acıdan düşün belkı şimdi buay bebeğin olacaktı bellki zamanı degildi allah korusun ya düşürecektin yada sakat olacaktı öyle düşün onun için senin için hayır olan buymuş ve suan onu yasıyosun,eli ayağı düzgün olsun zamanında olsun,üzülmek hiçbırseyın çözümü değildir sadece sağlığını bozar,artı üzülerek bişeyleri geri getiremezsin olmadıysa olmadı ve yarın yeni güne aynı şekılde eşinle birlikte tekrar çalışmalara başlarsınız,hayatının sonuda değil,yada bedensel bi sorunun yok olmamasını gerektiren,ne insanlar var 10 sene istiyooo ve sonunda oluyo,bizler daha yolun basındayız yada basındasın SAVAŞA DEVAM YILMAK YOKKKKKKKKKKKKKK tammı canımcımmm,hayatta kafana tokadan başka birsey takmaaaa,hersey olucağına varırı ok

arkadaşlar konyada şivlilik denilen bir adet var üç ayların ilk günü akşamı bütün çocuklar ellerinde fenerlerle (şu renki kağıttan olanlar) fener alayı yapıp dolaşırlar regaip kandili günü yani yarında kapı kapı dolaşıp şeker çikolata evin bütçesine göre ne varsa toplarlar..bende yeni tanıştım bu adetle ama eşim buralı olduğu için gözlerinin içi doluyor nefis bir görünt var dışarıda acaba bizde ne zaman çocuğumuza fener alacağız diyee duygulandık paylaşmak istedim...regaip kandiliniz mübarek olsunççç

Herkese günaydınnnn....Yağmurun annesi üzülme canım hayırlısı olsun...Aramıza yeni katılan sultan hoşgeldinn.Doğru yerdesin🙂)..Kızlar 2 günüm kaldı ama regl sancıları hafif başladı.ne bilim sanki ümitler azaldı hayırlısı..Şirine benimkinin cinsiyetine de bakabilir misin canım.Olursa ne olacakmış bakalım🙂))

Geri