Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ebruakercigim kiz nerelerdesin tavandami duvardami kiz uyyomusun sesin cikmiyo huuuuuu
Ah ah sormayın arkadaşlar ytaz günü yaz günü ev bulma derdindeyiz koşuşturmaktan hiç nete giremedim ,sizind emaaşallahınız var arkadaşlar uçmuşsunuz oku oku bitiremedim yahu,😀

yağmurun annesi hayırlısı olsun herşeyin üzülme sakın...bu arada ebruakercim özlettin kendini bugün baya çene çaldık forumda..
Hakkaten kızlar bugün çeneniz düşmüş ama maalesef ben ev arama derdindeydim o sıcağın alnında,hiç nete giricek fırsatım olmadı anca fırsat buldum gerçi geldiğimden beri yazılanları okuyorum,baya çene çalmışsınız😀,yağmurun annesi güzel insan,bak bebeğinin ismi kadar güzel olsun umutların sakın ümidini yitirme elbet olacak ama adından da anlaşılacağı üzre naz yapıyorya annesi üzülme sen sakın olurmu:kiss:

inş selzehcim sağol cnm

bak canım bizde beklıyoruz bebiş için adet günümüz gelsın dıye belkı bızlerde hamıle degılız belırtı yasıyoruz ama bazen bellı olmuyor hamıle zannedıyoruz kendımızı ama degılız herseyın hayırlısı tatlım düşünmemeye çalış sen belirti yasamısmıydın yada adet günün geçmıymıydı?

Hakkaten kızlar bugün çeneniz düşmüş ama maalesef ben ev arama derdindeydim o sıcağın alnında,hiç nete giricek fırsatım olmadı anca fırsat buldum gerçi geldiğimden beri yazılanları okuyorum,baya çene çalmışsınız😀,yağmurun annesi güzel insan,bak bebeğinin ismi kadar güzel olsun umutların sakın ümidini yitirme elbet olacak ama adından da anlaşılacağı üzre naz yapıyorya annesi üzülme sen sakın olurmu:kiss:

vallahıya bugün ne çok konusmusuz biz ne güzel hep böyle olalım:nazar:

üzülmem diycem ebrucum ama çok üzüldüm neyse bu ayda geçti nazlı kızım gelmedi......

Geri