Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bacım inan sürekli banyoda sıcak sudayım ama bu felaket bişey o bile geçirmiyo zaten ii değil diyolar bu 2.günüm yine ağrı kesici aldım bacım bu adamlar cidden hor kullanıyolar🙂)

Amin canım aminnnn hepimiz bu akşam dua edelimmmm inş. kabul olur dualarımız...

inşallah hepiniz hamişsinizdir

canımcım bende reglim bıttıkten sonra senın dedıgın gıbı ilşkiden sonra ayklarımı kaldırdım genelde yattım ve şüpeli ilişkiden 2,3 gün sonra bende değişim basladı,gögüslerim cok hassaslaştı adet donemıne yaklasınca hanı gögüsünde agrı olurya ole agrılar oldu,artı kenerlarında tomurcuklanma oldu,bide belim agrıdı kasıklarımla orantı şekilde agrı oluyodu ikisde aynı anda gibbbii yani,ve benim belirtilerim çok erken 16 gün önceden oldu,kimse inanmadı bana ama ben bendekı degısımın farkındaydım,geceleri acayip ateş oluyodu bende avuçlarımın içi yanıyodu, artı gece uyuyamıyodum ayaklamının bacaklarımın agrısından ,acayip yorgunluk hısssı oluyodu,ya hissediliyorrrr gercekten farklılık oluyo yani bende ikinci denememden sonra oldu anlayabılıyorum farkı,en önemlisi o adet olmadan önce kasıklarınızda yumurtalıklarınızın indiğini hissediyosunuz ya o olmuyo en önemlisi,sadece adet sancısını hissediyosunuz sankii heran adet olacakmış gibiiii...bende sadece hiç akıntı olmadı normalde akıntı oluyomus hamılelerde,halan hıc akıntım yok kurudu dermısım:laugh::laugh:

bende önceden dayanamaz yapardımm testi fakat şimdi öyle değilimmmm ya sonra hep hüzün oluyooo bence biraz daha bekle boyalıkus

valla ben daha ılk defa bu ay denedım bakalım hamılemıyım adetım geçerse ögrenıcem ama zaten geçerse hemen test yaparım dayanamam ben olursa olur kısmet canım