Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Aminnn canım amiiin ,hepimizin ki inşallah,oyy kıyamam demek çok ağrın var,tühhh bilirim o ağrıları bemim genelde ağrılı olduğu için 1 günüm yatakda geçiyor walla😕 bu arada sıcaksu torbası varsa onu ayaklarının altına koysan canım arkadaşım yada ped şişeye doldur o şekilde yap belki faydası olur canım

bacım inan sürekli banyoda sıcak sudayım ama bu felaket bişey o bile geçirmiyo zaten ii değil diyolar bu 2.günüm yine ağrı kesici aldım bacım bu adamlar cidden hor kullanıyolar🙂)

fatoş cum benimde aynen öyle olmuştu o kadar çok belirti vardı ki ama dün hastalandım ve çok sancım var hiç böyle olmazdı dünden beri 3.ağrı kesicim duramıyorum benim meleğim gelmedi bu ay inş senin ki gelir bu gecenin yüzü suyu hürmetine ve tüm kızların bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabede edilmiş dualar kadar kabul olsun

Amin canım aminnnn hepimiz bu akşam dua edelimmmm inş. kabul olur dualarımız...

BOYALIKUS...............25 haziran 30yaş erkek ????? umarımmm hamişsindir
EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek
NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek
ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek
EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek
FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek
BERA......................4 temmuz 27 yaş kız
SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş erkek
HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz 21 yaş
NUR85....................11 temmuz 24 yaş
EBRUAKER21............10-11 temmuz
inşallah hepiniz hamişsinizdir

Ya şirineciğim benim sorumada kulak verip cevaplarsan sevinirim,benim yumurtlama günümün gecesinde göğüslerim şişti ve hala şiş ve sürekli ağrı yapıyo bununla birlikte biz yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez başlamıştık ilişkiye ve ben her ilişkiden sonra mutlaka ayaklarımı havaya kaldırıp dakikalarca kalmıştım sonrasında da uzanıyordum,ve göğüs kenarlarımda topcuklar var ama çok değil 1 ,2 tane vede ogünden sonra sürekli kasıklarımda ağrı var gelip geçiyo ama hala var,ama adetimede daha çok var bu kadar kısa sürede hamile kalmış olabilirmiyim bu kadar erken belirtiler başlarmıki he bacım?
canımcım bende reglim bıttıkten sonra senın dedıgın gıbı ilşkiden sonra ayklarımı kaldırdım genelde yattım ve şüpeli ilişkiden 2,3 gün sonra bende değişim basladı,gögüslerim cok hassaslaştı adet donemıne yaklasınca hanı gögüsünde agrı olurya ole agrılar oldu,artı kenerlarında tomurcuklanma oldu,bide belim agrıdı kasıklarımla orantı şekilde agrı oluyodu ikisde aynı anda gibbbii yani,ve benim belirtilerim çok erken 16 gün önceden oldu,kimse inanmadı bana ama ben bendekı degısımın farkındaydım,geceleri acayip ateş oluyodu bende avuçlarımın içi yanıyodu, artı gece uyuyamıyodum ayaklamının bacaklarımın agrısından ,acayip yorgunluk hısssı oluyodu,ya hissediliyorrrr gercekten farklılık oluyo yani bende ikinci denememden sonra oldu anlayabılıyorum farkı,en önemlisi o adet olmadan önce kasıklarınızda yumurtalıklarınızın indiğini hissediyosunuz ya o olmuyo en önemlisi,sadece adet sancısını hissediyosunuz sankii heran adet olacakmış gibiiii...bende sadece hiç akıntı olmadı normalde akıntı oluyomus hamılelerde,halan hıc akıntım yok kurudu dermısım:laugh::laugh:

Geri