yagmurun annesi uzulme canim insallah obur ayda ardik nasip bizim bu 4 ayimizdayiz 4 aydir deniyoruz nasip artik rabbim nezamani uygun gorurse hic uzulme canim bu sitede cok arkadaslarimiz var ben dahil cok husrana ugradik bu arada kizlar ben cok calisiyorum mesai falan kaliyorum sonra kendi isyerimize geciyorum o yuzden fazla yazamiyorum ama hep sizi takip ediyorum kusura bakmayin artik sizleri cok seviyorum .
kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim bende isten yeni geldim ne guzel sohbet etmissiniz allah sohbetinizi artirsin boyali kus canim insallah regli olmassin da hamissindir allah yardimcin olsun canim
saol cnm hala olmadim.. cok sik idrara cikiyorum. Adet sancisina benzer sancim var kasiklarimda bazen hic yok bazen geliyor.. bakalim artik. bir kac gün gecsin belli olur..
oofff offf kandil kandil regl olmak ne kötü regl olmayanlar hamiş olanlar bu gece ne olur bizededua edin.zaten bi yağmurun annesi var bide ben.hadi bekliyoruz dualarınızı kızlar..
Ah bacım ah yumurtlamaktan bi hal oldum amma ortada ne civciv var,ne bebe😕yumurtadan kesilecem böyle giderse😀 Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,dürüst,çalışkan,imanlı,inançlı evlatlar versin inşallaaaaahh(amiin)bu arda boyalıkuş walla sabrına hayran kaldım bacım yaa ben bu saate dayanamaz mutlaka 2,3 test alıp çoktan yapmuştım maaaşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah adet olmazsında bebişin olurda hepimiz seviniriz teyzeleri olarak😀
Ah bacım ah yumurtlamaktan bi hal oldum amma ortada ne civciv var,ne bebe😕yumurtadan kesilecem böyle giderse😀 Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,dürüst,çalışkan,imanlı,inançlı evlatlar versin inşallaaaaahh(amiin)bu arda boyalıkuş walla sabrına hayran kaldım bacım yaa ben bu saate dayanamaz mutlaka 2,3 test alıp çoktan yapmuştım maaaşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah adet olmazsında bebişin olurda hepimiz seviniriz teyzeleri olarak😀
iyi geceler neslicigim haaa uyumadan once bol dua edelim muminin mumine duasi daha cabuk gecermis canim allahim bu gece yuzu suyu hurmetine hepimizin gobusunu cifter doldursun aminnnnn
boyalıkuş tatlım inşallah hamişsindir..rabbim hayırlısını versin ne diyelim..sabah yapacakmıssın testi..haberlerini heyecanla bekliyoruz bakalım bende haftaya pazartesi salı olmama gerek ço heyecan yaptım öyle bi belirtide yok aman aman...düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor heryerde karşıma hamileler çıkıyor yuh artık dedim..