kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim bende isten yeni geldim ne guzel sohbet etmissiniz allah sohbetinizi artirsin boyali kus canim insallah regli olmassin da hamissindir allah yardimcin olsun canim
Ah bacım ah yumurtlamaktan bi hal oldum amma ortada ne civciv var,ne bebe😕yumurtadan kesilecem böyle giderse😀 Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,dürüst,çalışkan,imanlı,inançlı evlatlar versin inşallaaaaahh(amiin)bu arda boyalıkuş walla sabrına hayran kaldım bacım yaa ben bu saate dayanamaz mutlaka 2,3 test alıp çoktan yapmuştım maaaşallahebruaker canim ikimizde ayni gunlerde yumurtluycaz hadi allah yardimcimiz olsun bol yumurtlariz insallah da ikiz olur sanki biri buldukta demi ya
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah adet olmazsında bebişin olurda hepimiz seviniriz teyzeleri olarak😀
aminnnnnnnnnnnnnnnnnAh bacım ah yumurtlamaktan bi hal oldum amma ortada ne civciv var,ne bebe😕yumurtadan kesilecem böyle giderse😀 Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,dürüst,çalışkan,imanlı,inançlı evlatlar versin inşallaaaaahh(amiin)bu arda boyalıkuş walla sabrına hayran kaldım bacım yaa ben bu saate dayanamaz mutlaka 2,3 test alıp çoktan yapmuştım maaaşallahhadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah adet olmazsında bebişin olurda hepimiz seviniriz teyzeleri olarak😀
iyi geceler neslicigim haaa uyumadan once bol dua edelim muminin mumine duasi daha cabuk gecermis canim allahim bu gece yuzu suyu hurmetine hepimizin gobusunu cifter doldursun aminnnnnyarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle iyi geceler herkeze...