Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Şirinecim Canım 10-12 gün önce kasık batmalarım ve bel ağrım odu.2 gün falan sürdü.göğüslerim şiş .Göğüslerimin şişliği dışında günüme 1 hafta kala hiç bir belirti hissetmedim.2 gündür diş ağrılarım başladı.Sanırım 20 lik dişim benimde.Ve dişetlerim .Ve 2 gündürde adet olacakmışım gibi karın ağrılarım oluyo zaman zaman.İştahım 3-4 gündür çok açık gece birşey yemeden yatamıyorum midem kazınıyor.Birde ben hasta olmadan 1 hafta önce tatlilara dadanırdım.Bu sefer canım hiç tatlı istemiyor.Ekşi ve tuzlu yemek istiyor.Bu da beni şüphelendiriyor ama.Ne bileyim negatifi görmek ümitlerimi kırdı.Bide ağrım sanki regl olacakmış gibi oldu bugün...Beklemedeyim işte🙁(

Son düzenleme:

Sirinecim kan testi mi yaptırsam bugün??Ay yine negatif çıkarsa🙁(Şu an ağrım tam göbeğimin en altında.🙁((

günaydın kızlar
ben sabah test yaptım . bugün tam regl günümdü . silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum . kan testi içinde acele etmek istemiyorum . p.tesiye kadar olmazsam regl , p.tesi kan testini yaptırıcam

efsun çok sevindim cnm benim.inşallah hamilesindir yaa silikte olsa görmüşsen hamilesin bence hayırlısı bakalım cnm

Son düzenleme:

kızlar günaydın hemde hayırlı cumalar
ececım bu gun mubarek gun insallah hastalanmazsın canım bebiş haberi alıriz sende

ya arkadaşlar adminimiz bize bir yazı göndermiş bu konuya . geriye bakınca gördüm . sohbetinize hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanında devam etmemizi yazıyodu . doğrusuda bu . buraya sadece konununda adı gereği gebelik belirtileri yazılmalı sadece . dışardan konuyu okumak isteyenler için zor oluyo ç tamammı kızlar . adminimizi kızdırmayalım . hadi geçelim hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanına