Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ebruaker şirine..diğer arkadaşlar bundan sonra hamile kalmak isteyenler bölümünden yazışmaya devam edeceğiz googleda yazdığınızda ilk linkten çıkıyor..duyurulur....
eyşan şirine kızlar hamile kalmak isteyenlerin alanına geçtik ordan yazışalım artık dedik sizde gelin olurmu boyalıkuşta buraya girerse oda yazdıklarımız görür haber alır umarım hadi bekliyoz canlarım🙂
Efsuncuğum hadi gözün aydın bence kesin hamilesin,zaten kendinde söylemiyormuydun ateşim düşmezse sanırım hamileyim diye bak artık sevinebilirsin tadını çıkar ohhh ne güzel hamilesinnn ayy darısı bizim başımıza,keşke belirtilerinide yazsan😀
günaydın kızlar
ben sabah test yaptım . bugün tam regl günümdü . silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum . kan testi içinde acele etmek istemiyorum . p.tesiye kadar olmazsam regl , p.tesi kan testini yaptırıcam
günaydın kızlar
ben sabah test yaptım . bugün tam regl günümdü . silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum . kan testi içinde acele etmek istemiyorum . p.tesiye kadar olmazsam regl , p.tesi kan testini yaptırıcam