Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

efsuncum silikte olsa ikinci çiçzgiyi gördüysen hamilesindir...hayırlı olsun ya...

ebruaker şirine..diğer arkadaşlar bundan sonra hamile kalmak isteyenler bölümünden yazışmaya devam edeceğiz googleda yazdığınızda ilk linkten çıkıyor..duyurulur....

eyşan şirine kızlar hamile kalmak isteyenlerin alanına geçtik ordan yazışalım artık dedik sizde gelin olurmu boyalıkuşta buraya girerse oda yazdıklarımız görür haber alır umarım hadi bekliyoz canlarım🙂

Allah razı olsun canım . saol .inşallah yanılmam canım . hayırlısı olsun
Efsuncuğum hadi gözün aydın bence kesin hamilesin,zaten kendinde söylemiyormuydun ateşim düşmezse sanırım hamileyim diye bak artık sevinebilirsin tadını çıkar ohhh ne güzel hamilesinnn:second: ayy darısı bizim başımıza,keşke belirtilerinide yazsan😀

günaydın kızlar
ben sabah test yaptım . bugün tam regl günümdü . silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum . kan testi içinde acele etmek istemiyorum . p.tesiye kadar olmazsam regl , p.tesi kan testini yaptırıcam
tebrikler canım hamilesin 2.çizgiyi görmüşsün bikaç gün daha bekle tekrarla testi belirginleşecektir darsı başımıza

fatooşşş şirine kızlar bundan sonra hangi sayfada olcaksak hep birlikte orda olalım ayrılmayalım ekip güzeldei yaa

günaydın kızlar
ben sabah test yaptım . bugün tam regl günümdü . silikte olsa 2. çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum . kan testi içinde acele etmek istemiyorum . p.tesiye kadar olmazsam regl , p.tesi kan testini yaptırıcam

efsuncum hayırlı olsun,silikte olsa gorduysen o cızgıyı tamam demektır,hemen gıt kan testı yaptı,cok sevındım senın adına

Geri