Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

cok üzgünüm ya benim negatif cıktı ama daha adet olmadım ay ne zormus bu duygu allah olmayanların yardımcısı olsun yaaa😕😕😕😕😕S😕: moralim cok bozuk yaaa

doktor regl dönem igecmeden kanda belli olmayabilir dedi yeni oldugu için hamile olnalrda böle bisi oldumu lütfen yazın yaa😕S: gecikemden 3 gün sonr yaptır tekrar dedi

doktor regl dönem igecmeden kanda belli olmayabilir dedi yeni oldugu için hamile olnalrda böle bisi oldumu lütfen yazın yaa😕S: gecikemden 3 gün sonr yaptır tekrar dedi
sen adetine kaç gün kala yaptırmıştın? benim netten araştırdığım kadarıyla 4-5 gün kala çıkıyomuş kanda o yüzden günün geçerse tekrar yaptır derim bence. benm 3 gündür geçti reglim ama test yapmaya korkuyorm. biraz daha bekliycem. allah hakkında hayırlısını versin canım.:hıms::hıms::hıms::hıms::hıms:

aminnn cnm cümlemizeee ben dun yaptım kan tahlili bugun olmam lazım ama öle bi halim yok ya mademm hamile degilm neden halen midem kzınıyo midem agrıyo bulanıyo ve gögüslerim halen cok damarlı ve yataktan zor kalktım yeni kalktım yaaa neden neden neden öfffffffffffffff normalde regl olacagım zaman adet sancılarım olur felaket dokktorum da öle dedi bu ay degisik bisiler oldu sende diye normalde hep adet sncısı cekerim gögüslerim felaket agrır filan ama simdi ise kasık agrım bel agrım ve alt karnıda ynama öff allak bullak oldum yaaa psikolojikse negatiften sonra zaten yeterince üzüldüm halen neden böle oluyorum deli olcam yaaa

ins hamissindir senin ilk mi olcak ins olur cnm ins dualarım seninleeee....
evet ilk olacak inşallah ama ben pek umutlu değilim sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum. belki okumuşsundur. banada regl günüme 10 gün kala kan testi yaptırdım doktor kesin ve net hamile değilsin dedi. o beni çok etkiledi ondan olsa gerek hiç ümitlenemiyorum ve her an gelecek diye bekliyorum. benim işimde zor yani. eşim test yapmama izin vermiyor haklıda bir kaç kez hayal kırıklığı yaşadık biraz daha beklememi istiyo bende bekliyorum hakmızda hayırlısı inşallah. rabbim uygun gördüğü zamanda nasip edecek inşallah.:hıms::hıms::hıms::hıms::hıms:

bende bugun olcam ama daha bi belirti yok biraz önce bi arkadansal konustum almanyada oda kızına hamileyken doktor tahlilinde cıkmamıs gebe oldugu adeti gectikten sonra kendi gebelik testi yapmıs evde pozitif cıkmıss umut fakirin ekmegi canım allahım ins hayırlı bir sekilde bi evlat nasip eder sana benim bi kızım var resimdeki kızım 4 yasında bi daha istiyoruz hayırlısıyla bi olsa gecikmeden offf allah yardımcımız olsun..ben bu duyguyu hiç bilmezdim dün test yaptırınca öle bi tuhaf oldum ki isteyipte olmaanları simdi anlıyorum 😕allahım ins hamissindir cnm bunu canı gönülden istiyorummm

eger regl olursam merak ediyorum acaba gebe kaldıgım zaman nasıl bi belirt olcak cünkü su an btün belirtiler halen bende bi olsamda kurtulsam su celişkiden cok zor beklemekkkS:

eger regl olursam merak ediyorum acaba gebe kaldıgım zaman nasıl bi belirt olcak cünkü su an btün belirtiler halen bende bi olsamda kurtulsam su celişkiden cok zor beklemekkkS:
inan bende çok merak ediyorum. eğer hamileysem bende olan bütün değişimleri en ufak detayına kadar yazıcam buraya. ne diym hakkımızda hayırlısı. bide kızın çok güzel allah nazarlardan saklasın.:hıms::hıms: