sen adetine kaç gün kala yaptırmıştın? benim netten araştırdığım kadarıyla 4-5 gün kala çıkıyomuş kanda o yüzden günün geçerse tekrar yaptır derim bence. benm 3 gündür geçti reglim ama test yapmaya korkuyorm. biraz daha bekliycem. allah hakkında hayırlısını versin canım.:hıms::hıms::hıms::hıms::hıms:doktor regl dönem igecmeden kanda belli olmayabilir dedi yeni oldugu için hamile olnalrda böle bisi oldumu lütfen yazın yaa😕S: gecikemden 3 gün sonr yaptır tekrar dedi
evet ilk olacak inşallah ama ben pek umutlu değilim sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum. belki okumuşsundur. banada regl günüme 10 gün kala kan testi yaptırdım doktor kesin ve net hamile değilsin dedi. o beni çok etkiledi ondan olsa gerek hiç ümitlenemiyorum ve her an gelecek diye bekliyorum. benim işimde zor yani. eşim test yapmama izin vermiyor haklıda bir kaç kez hayal kırıklığı yaşadık biraz daha beklememi istiyo bende bekliyorum hakmızda hayırlısı inşallah. rabbim uygun gördüğü zamanda nasip edecek inşallah.:hıms::hıms::hıms::hıms::hıms:ins hamissindir senin ilk mi olcak ins olur cnm ins dualarım seninleeee....
inan bende çok merak ediyorum. eğer hamileysem bende olan bütün değişimleri en ufak detayına kadar yazıcam buraya. ne diym hakkımızda hayırlısı. bide kızın çok güzel allah nazarlardan saklasın.:hıms::hıms:eger regl olursam merak ediyorum acaba gebe kaldıgım zaman nasıl bi belirt olcak cünkü su an btün belirtiler halen bende bi olsamda kurtulsam su celişkiden cok zor beklemekkkS: