canim gozun aydin sende erken ogrenmissin darisi basimiza yuce rabbim hepimizin yaninda olsun dilerim hepimiz hayirli haberler paylasiriz bir birimizle hayirli haberler bekliyorum canimmerhaba kızlarr..ben yaklaşık 1 saat önce çift çizgiyi gördüm... bi tuhafum 😕😕
şaşkınım 😀
merhaba,,çok teşekkür ederim ...canim gozun aydin sende erken ogrenmissin darisi basimiza yuce rabbim hepimizin yaninda olsun dilerim hepimiz hayirli haberler paylasiriz bir birimizle hayirli haberler bekliyorum canim
pelem slm canim sancilarin bide gaz olayi normal bebis yaptiriyor onlar eeee ne yapalim okadardarda olucak artik gulunu seven dikenine katlancak artik demi canim bide regliyin gunu yarin oldugunub demissin sen erken ogrenmissin hamile oldugunun benim reglimde bu gundu ama hala belirti yok peki canim nasil ogrendin sen reglinden once bebis oldugunu nasil belirtiler oldu sende
pelem canim cok tesekkur ederim yasadiklarini bizle paylastigin icin benim reglimin gunu 2 gun gecti bu sabah test yaptim bebis yok ama reglimde gelmedi hala bu senin saydigin belirtileri 3 haftadir bende yasiyorum ama benim anlamadigim bu belirtiler var bende reglimde gelmedi ama testede bebis yok gozukuyor yani negatif hic bisey anlamadim ben bu durumumdan bilmiyorum simdilik bekliyorum sastim kaldi bana yardim edin bu durumum ney acba allaha emanet olun
mrb kızlar bende bugün katıldım sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu sevinci ben 18 günlük evliyim en çok istediğim şey bebişimin olması ama erken olduğu için 3 veya 4 ay gibi bir zaman korunmak istiyorum sizce bu dönem dr gitmelimiyim herhangi bi sorun varmı diye
pelem tşk ederim canım aslında ben evlilik öncesi gitmek istedim dr ama kısmet olmadı benim korkum bi süre korunduktan sonra hamile kalma olasılığının zayıflamasıGul guzeli bence korunma doneminde doktora gitmeye gerek yok sadece iliskiye girmeden onceki birkec gun icinde doktora danismani oneririm.. ben hamile olmadan once gittim doktora hic bir test falan yaptirmadim.. doktor hic bir prblem yok dedi ve sadece hamile kaldiktan sonra testler yapmaya baslayacagiz dedi.. Fakat ayrica bir problemin varsa ornegin genital bolgede rahatsizlik yada idrarda herhangi bir sorun varsa oncelikle bu sorunlar hallediliyor ondan sonra bebek ....
pelem tşk ederim canım aslında ben evlilik öncesi gitmek istedim dr ama kısmet olmadı benim korkum bi süre korunduktan sonra hamile kalma olasılığının zayıflaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?