insallah canim hepimiz hayirli haberi aliriz o sert seyi cok iyi takip ediyorum bu aydaki hali gecen aya hic benzemiyor insallah umut vardir ama birazda bende igne tarzindan batmalar var bas donmesi yasadim bir kac kere bazi belirtler var sanki ama piskolojikte olabilir diyorum bide bu sert cisim inmeyince assagi nasip diyelim artik ne cikarsa bahtimiza allahtan yuce rabbim neyi uygun gorurse artik saygilarimla.Duygucuğum inan okurken ben heyecanlandım,inşallah hamilesindir,ve bizimle nolur paylaş olurmu🙂kızlar deiğim gibi benim denediğimde elime tamamıyla sertlik geliyordu yani bariz hissedilir biçimde,duyguccuğum sende kaybolmuş olması gebeliğin işareti olabilir,ama Ayşemelekcim senin için bilemiyorum,benim başıma gelmedi hiç,belki seninkide kaybolur günün yaklaştıkça🙂
canim hem sert hem yuvarlak birsey reglin yaklasinca assa yukari 5 veya 7 gun varken tamamen assa iniyor yani parmagi vajinaya girince hemen degiyor bende gecen ay assadaydi ama bu ay bende cok yukarda ve kucuk reglimede 3 gun kaldiebru,açıkçası inanıp inanmadığımı bilemiyorum..dün hissetmiyorum demiştim ya hiçbirşey..ama bugün vardı!
yalnız ben mi yanlış bakıyorum anlamadım,benim elime gelen sert bir cisim değil oldukça yumuşak bir şey..adete çok yaklaştıkça sertleşiyor😀
canim insallah hamiledirsin hayirli haberini bekliyoruz ama yinede sabirliymissin beklemissin simdiye kadar test etmeden ben dayanamaz simdiye coktan test ederdim haberini bekliyoruz canim.slm ben bu yöntemi burda okuduğum andan itibaren deniyorum ama adetime yakın deniyodum ve aşağıda sert bi cisim hissediyodum (ilk denediğimde çok korktum acaba hastalık falanmı die 🙂 bu ay adetime yakın uyguladım o sertliği hissettim adtim şuan 7-8 gün geçti dün uyguladım o sertlik yok bomboş🙂 bakalım bugün test aldım yarın sabah yapcam bakalım inşallah çıkar
slm canim aramiza hos geldinherkese merhabalar
iyi dilekleriniz için saolun arkadaşlar bu ay olmadı ama inşallah gelecek ay veririm güzel haberleri ama bu ay sizden bekliyorum güzel haberleri inşallah hamilesindir aysemelekciğim bizi habersiz bırakma dualarımız seninlecanim insallah hamiledirsin hayirli haberini bekliyoruz ama yinede sabirliymissin beklemissin simdiye kadar test etmeden ben dayanamaz simdiye coktan test ederdim haberini bekliyoruz canim.
canım o iğne şeklindeki batmalar başdönmesi kraplar kasık ağrısı bel ağrısı iştah artması kipriklerin karışması gözbebeginin büyümesi karında şişlik mide bulantısı akşamları üşüme uyku hali daha neler neler hepsini yaşadım hepside psikolojik çıktı fazla ümitlenmemek gerekiyor çünki insan sonunda çok büyük hayal kırıklığına uğruyo en iyisi unutmak hiç düşünmemek ve o güzel haberin pat die ortaya çıkması ama inşallah seninki psikolojik diildir ve hayırlı haber senden gelirinsallah canim hepimiz hayirli haberi aliriz o sert seyi cok iyi takip ediyorum bu aydaki hali gecen aya hic benzemiyor insallah umut vardir ama birazda bende igne tarzindan batmalar var bas donmesi yasadim bir kac kere bazi belirtler var sanki ama piskolojikte olabilir diyorum bide bu sert cisim inmeyince assagi nasip diyelim artik ne cikarsa bahtimiza allahtan yuce rabbim neyi uygun gorurse artik saygilarimla.
soal canım dediğin gibi düşünmemek ve streslenmemek en iyisi çok denedim düşünmemeyi ama insanın elinde diil bakalım hayırlısı düşünmemeye calışcam kendimide fazla kaptırmıcam çünkü çok büyük hayal kırıklığına uğradım bizim test ters tepti 🙂 benide uykumda etti bu gün sabaha kadar uyku yok bana bide bu L şeklini dediyelim bakalım 🙂 inşallah canım hakkımızda hayırlısı olurDuygucuğum çok üzüldüm inan,aynı hayal kırıklığına bende uğramıştım,ve artık eylül,ekim ayına kadar hamillik olayını hiç düşünmicem,kafam rahatlasın psikolojimde düzleir hem o vakte kadar olursa süper olur ama olmazsada önemsemicem,bu zaman zarfında da folik asite eksikliğini gidermek amacıyla takviyeye başlıcam biliyorusnuz folik asit bebeğin beyin gelişiminde çok etkili ve hamile kalmadan en az3ay önceden başlanması gerekiyor,o nedenle hem hazırlık dönemimd ebitmiş olur kafam dahada rahat olur stresimde azalmış olur,bende sizde öyle yapın hem bi nebze uzaklaşmış olursunuz stresten,bi tarih belirleyin,ama o zamana kadar çalışmalara devam🙂bide kızlar aramızda kalsın ilişkiden sonra ayaklarınız tamamıyla yukarı yani vücunuz L şeklinde olucak şekilde havaya dikin spermlerin rahme ulaşmasını kolaylaştırır diye duymuştum, ben denemedim ama eylül ekim gibi denicem,🙂belki faydası olur duygucum sen yakın zamanda düşünüyorsun sanırım bu ay birde öyle dene işe yararasa haberimiz olsun🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?