malesef canm adet oldum yine bebiş yokk gelcek ayda eşim yok mayıstata gidecek galiba 10 ayı geride vbırakcaz galiba 🙁(( hayırlısı artıkın napalımm
arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı ben yeni katıldım aranıza yardımcı olursanız sevinirim bende 3 tane düşük yaptım 1 tane yaşayan kızım var en son düşügü kızımdan sonra yaptım doktorlar araştırdı bende kan pıhtılaşması varmış bebeklerin bundan yaşamadıgını söylediler ayın onunda kanamam başladı. doktora giddim yumurta çatlamış ama kan pıhtılaşması oldugu için kan atılmamış oda sancıya sebeb olmuş bunun için ne yapmam lazım benimle aynı durumda olan varmı kan pıhtılaşması gebe kalmamada engel oluyo şuan sancıdan duramıyorum 1 haftadır çoooook şiddetli sancım var ne yaptıysam geçmedi doktorda bebe asprini ,agrı kesici verdi ama işe yaramadı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun
Selamet eger esin dr'a istemiyor seninde gitmene razi olmuyorsa o zaman tabi yapacak birsey olmuyor.. O zaman yapacak bir sey var duzenli olarak iliskiye gireceksiniz. bu sefer yumurtlama gununden 2 gun once yumurtlama gunu ve yumurtlama gununden 2 gun sonra dene yani yakin zamanlarda birde yumurtlama zamanindan sonra adetin gelmeden mesela 2 hafta once falan yine kasik sancin falan olursa o gunde iliski deneyebilirsiniz.. Cunki bu tarz yaslarda yumurtlama gunu gununu tutmaz onun icin kendini dikkatli bir sekilde takip et... insallah bir bebegin olurda milletin cenesi kapanir.. ilk oncede kaynananin 🙂 (amin) Ayrica inciri falan ye yani onun faydasi olur zarari olmaz sogan ve sarmisakta iyi bir antibiyotik ama suyu falan icilince bilmiyorum yani..
Canım Almiram benim.dün akşama misafirim olunca malum bende dün hep mutfakta yemek,pasta ile uğraştım .sana cevap yazamadım. bende senin düşündüğünü düşündüm gün aşırı adet olana kadar ilişki olmasını. birde adet bittikten sonra yani bu sabah aynı tarif ettikleri gibi yumurta akı,sünen,şeffaf bir akıntı var.acaba her adet bitiminde oluyormu yoksa ben adet biter bitmezmi yumurtluyorum acaba. sence olabilirmi,yoksa adetin devamımıdır.
canım inşallah hakkımızda hayırlıdır rabbim de bize ve tüm isteyenelere nasip eder.evet kayınvalidemin susmasını çok istiyorum.bende amin diyorum duana inşallah.ben kuru inciri sabah-öğlen-akşam aç karnına yiyorum. eşimede keçi boynuzu aldık ama o sevmedi yemiyor, pekmezini alallım onu ye dedim,onada yanaşmıyor.bakalım rabbim hakkımızda hayırlı ise nasip eder inşallah.
hayırlısı artık canm onu istiyorum inş daha fazla beklemez bebişşim beniHayirlisi neyse o olsun canim benim sIkma canini belki boylesi daha hayirlsiydi boyle oldu.. uzulme..
canım ya inşallah bu ay belirtide kalmadı adet gecikmesi dışında ama bakalımAlaracim adeti birgun gecse kan testinde kesin belli olur kan testi kesin sonuc veriyor.. Ayrica bebek denemelerine basladiktan sonra duzensizlesti demissin demekki vucut kendini bebege haizrliyodur ins sonuclarin guzel cikar.
dimi amaVallah ya hep plan yapıyoruz stres oluyoo sanki eskiden oturup anneannemiz falan ovulasyon mu hesapliyolardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?