hayırlısı canım artık bakalım inşallah güzel haber alırım :bebeğim:Alaracim sabret canim yarin kesin sonucunu alacaksin zaten insallah bebegin gelmistir.. hadi hayirlisi.. ben hamile kaldigimda bendede hic bir belirti yoktu bas donmesi ve karin altinda birsey hissediyordum gece yatinca onun disinda kasik bel karin kramp falan onlar hic olmadi bende de.. Sabret
Selametcim yumurtlamanin bu kadar erken olabilecegini sanmiyorum. o akinti tamamen normal canim sun mesi falan kafani karistirmasin. Ama olurda akinti renginde degisiklik yani koyulasma yada yesilimsi gibi olurda kotu kokulu olursa dr'a gitmen gerekiyor aklinda bulunsun cunki bu belirtiler ihtihaplanma olabilir onun icin oyle birsey oldugunda dr'a git ki sana antibiyotikle falan tedavi olabilesin..
Allah razı olsun canım.bende sen yumurtlama tarihin değişik olabilir deyince acaba dedim. yok bugün haken devam ediyor ama şeffaf koyu renkte değil,kokuda yok.bakalım gözlemleyeyim biraz daha.bende yumurtlama dönemiyse sana sorayım ona göre atlamayayım dedim.sana tekrar çok teşekkür ediyorum.vallahi doktorum oldun can arkadaşım benim.seni seviyorum.
Allah razı olsun canım.bende sen yumurtlama tarihin değişik olabilir deyince acaba dedim. yok bugün haken devam ediyor ama şeffaf koyu renkte değil,kokuda yok.bakalım gözlemleyeyim biraz daha.bende yumurtlama dönemiyse sana sorayım ona göre atlamayayım dedim.sana tekrar çok teşekkür ediyorum.vallahi doktorum oldun can arkadaşım benim.seni seviyorum.