Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bebetom ya sen nasıl birşeysin böyle herkese koşturuyorsun burada herkesle tek tek ilğileniyorsun yüregimize su serpiyorsun allahım senden bir degil binlerce kez razı olsun biitanem hakkını nasıl öderim sürekli ama sürekli dualarımda dilimden düşmeyeceksin rabiim ne isteklerin varsa hayırlı bir şekilde aratmadan versin canım benim keşke aynı şehirde olabilseydikte buluşabilseydik senin gibi bir arkadaş kaybedilmemeli inşallah bir ğün yolumuz bir yerlerde kesişir inşallahhh 🙂 🙂

İnsanin kendisi nasilsa kar sisin daki ise öyle gorurmus duyarsiz kalamiorum canimm.Rabbim.herkesin gönlüne gore versin herşeyi inş. Normalde de boyle ve bu yüzden çok çok kirildim incindim hayatta bazen kiziorum kendime insanları basim üstünde tuttuğum için şöyle yapmiycam boyle yapmiycam değer vermiycem diorumm ama Rabbim iyiki boyle bi yürek vermiş bana kimse kötülük istesemde yapamam dusunemiorumm.. Kendimden önce.hep insanları düşündüm üzüldüm ama olsun ben bana düşeni yaptim.hep.. Rabbimm herkesi iyi etsinn.. Keşke canimm keşke ayni şehirde olsaydik sana yaninda olup bu günlerinde.destek olmak isterdim. Bebeğim yok ama yigenlerimm elimde büyüdü bebekle ilgili iyi kotu bir.çok şeyi gordumm annelerinden farksizimm inş kendi ide tadarim.rabbbim.nasip etmezse de ama.inş eder çare tükenmez bir çok çocuk var anne.baba sevgisi bekleyen koruyucu annelik babalik var aslında çocuğum olsa da boulyle bir şey istiyorum ama hakkiyla bakabilirmiyim diye dusunuorumda bibyandan

Bende adet olucam sanirim adetteki hafif hafif agrilar.gelio değişik.bi his.oluo.karnimda adet.basliyacagi günden bir iki.gün.önce.aanirim.bende adet olucam.hayirlisi.olsun.bakalimm. demekki.dra gitmeden olmayacak bu is hayirlisi.nasip kismett