dilara öztrk
Hamiş Melek
Allah korusun canim bebeğini sana bagislasin.. Olacak olunca oluyor ama aklina getirme öyle şeyleri. Ama inanki o gibi şeylerde hayir olabiliyor.benim gorumcemin bebeğini. Kalp atislari durdu ve kürtaj oldu ama sonradan neden olduğu ortaya cikti kocasıyla kan uyusmazligi varmis bi tane çocuğu var zaten doğum yaptiktab sonra asi mi ignemi ne olması gerekiomus o zaman yapilmamis bu bebek dünyaya gelseydi normal şekilde olmayacakmis allah korusunn..herşeyde var bi hayir o an anlamioruz ama sonradan sukredioruz.
Ama inş rabbimm bebeginide senide korusun.saglikli sihatli analiz Babıali hayirli evlat eylesinnn.eli ayagi düzgün saglikla inş kucagina alirsin.dünyaya getirirdi. Küçük meleğini.. Sen tedbirini al dikkat et kendine bebisede.takdirde allah tann.. İnş herşey düzgün geçer ve birgün kucaginda bebisinle yazisirsin buralarda 😉
Canim ama sunu unutma ta basta demiştim hamile kalmadan önce acaba kaldimmi stresi 😉
Kaldikta. Sonra kesesi varmi 😉
Sonrasinda acaba kalbi atiomu 😉
Sonra acaba ne durumda iyimi 😉
İlk.hareketlerini hissettikteb sonra daha bi telaş bebek sakinse hareketsizse qcaba neden hareketleri yavaş bugunn 😉) dra kosturmalar 😉
Ve dogumma kadar ster bitmez😉
Dünyaya gelir yine öyle gözünden sakinirsinn😉
Asil kucagina aldiginda baslar stres 😉
Ama olsun onun bi kokusu gülüşü herşeyi unuturacakk inş 😉
bebetom ya sen nasıl birşeysin böyle herkese koşturuyorsun burada herkesle tek tek ilğileniyorsun yüregimize su serpiyorsun allahım senden bir degil binlerce kez razı olsun biitanem hakkını nasıl öderim sürekli ama sürekli dualarımda dilimden düşmeyeceksin rabiim ne isteklerin varsa hayırlı bir şekilde aratmadan versin canım benim keşke aynı şehirde olabilseydikte buluşabilseydik senin gibi bir arkadaş kaybedilmemeli inşallah bir ğün yolumuz bir yerlerde kesişir inşallahhh 🙂 🙂
ide tadarim.rabbbim.nasip etmezse de ama.inş eder çare tükenmez bir çok çocuk var anne.baba sevgisi bekleyen koruyucu annelik babalik var aslında çocuğum olsa da boulyle bir şey istiyorum ama hakkiyla bakabilirmiyim diye dusunuorumda bibyandan