Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bende öyle bir yan etkisi olmamıştı klomen in.. Ben progesteron (progestan) içtiğimde , o da 3. yada 4. günden sonra baş dönmesi olmuştu çok hatta zor bela bi eczaneye gidip tansiyonumu ölçtürmüştüm ne oluyo böyle diye.. Ama klomende bişey yaşamamıştım..
Ahhh ah eşlerimiz bizim içimizde kopan fırtınaların yarısını tahmin edebilseler her şey çok güzel olacak ama , onlar düşünce yapıları ve yaradılışları gereği çoğu zaman anlamıyorlar.. Ya da anlayamıyorlar... Kötü niyet aramamak lazım genleri böyle 🙂 bence senin de klomen den değil stresten başın ağrıyor tatlım... Allah yardımcımız olsun...

Yaa inanin sadece on dakika ilgi sevgi sevkat gosterse, yeter bana ruhen rahatliycaktim. Ama yok adam akil edemiyo ki, illa benim soylemem lazim. Ya gün boyu ne yaptim hic merak edip sormuyo.
Ama en çok uzuldugum nokta, benim hal hatrimi sormayi akil edemiyo, ama annesini arayip tel de yarim saat kirk dakika sadece dedikodu edebiliyo karilar gibi. Kvalidem oglu ile kari gibi dedikodu ediyo, kizi ile konusacagina boyle seyleri oglu ile konusuyo. Adami dedikodu için nerdeyse bir saat tel de tutuyor. Sonra bende bekliyim ki koca bana ilgi sevgi gosterecek. Hala basim agriyo ya. Radio için rdv var ama gidecek gucum yok. Radio nun gebelik ile alakasi yok, enfeksiyon kapmistim gecen Ay, onun icin cekilcek. Ama Sanirim gidemiycem.

Amin amin canimm..herkesin arefesi Bayramiç ve cumasi mübarek olsun. Rabbim içimizdeki güzel dualarimiz kabul eylesin..Rabbim herşeyin hayirlisini hayirli zamanda versin inş.

Kozlar erkeklerin dagasinda var canimm maalesef gelince seni bi öperler sarilirlar sonra üstlerini değiştirdikleri gibi kumandayla sarilirlar ve pür dikkat izlerler.sende bekleki ilgi sevgi. Sen yanascan sen sorucan. Bizim gibi değiller maalesef üzülme o yüzden canimm.. Protestan bas dönmesi yapio ablam içerken hamileyken çok rahatsız edildi bulantida yapiodu anlamda.. Ben klomende biraz bunalima girmiş gibi oldum son ilaçlarda oda geçti. Zaten yan etkilerinde de yaziyor olabiliomus ama uzun sürmedi geçti.yada ben o aralar PSK olarak da öyle olmuş olabilirim🙂..kizlar 3 gündür klasik agrim vardi simdi yok gibi bakalim hayirlisi