bende öyle bir yan etkisi olmamıştı klomen in.. Ben progesteron (progestan) içtiğimde , o da 3. yada 4. günden sonra baş dönmesi olmuştu çok hatta zor bela bi eczaneye gidip tansiyonumu ölçtürmüştüm ne oluyo böyle diye.. Ama klomende bişey yaşamamıştım..Canim ben Yurd disindayim, burda ozel bir infertilite merkezindeyim yani asilama tup bebek vs sadece bunlar için ayrilmis bir bolum.
Canim Bugün ilk defa sabah bir adet klomen ictim ve gün boyu basim agirdi ve hala agriyor catliycak kadar. Ve Bugün asiri duygusal oldum. Esimden ilgi bekledim, ama oda isten yorgun geldi, beni bile gormedi yuzu, biraz tv izledi sonra gitti yatti. Ve simdi o kadar morelim bozuldu ki aglamak istiyorum.
Acaba diyorum bunlar ilacin yan etkileri olabilirmi ? Sen kullandiysan, veya belki bebetoo bilir ?
Dr saçimi pek sansim olmadi. Burda merkeze gidiyorsun Dosya aciyorlar ve artik Hangi dr denk gelirse. Ama dr iyi Tecrubeli gorunuyor. Her gittigimde morelimi duzeltip oyle gonderiyor.
Verdigin Cvp için Sagol canim...
Ahhh ah eşlerimiz bizim içimizde kopan fırtınaların yarısını tahmin edebilseler her şey çok güzel olacak ama , onlar düşünce yapıları ve yaradılışları gereği çoğu zaman anlamıyorlar.. Ya da anlayamıyorlar... Kötü niyet aramamak lazım genleri böyle 🙂 bence senin de klomen den değil stresten başın ağrıyor tatlım... Allah yardımcımız olsun...