Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

kkızlar bugün küçük bir tartışma yaşadık ve agzimdan kaçırdım günün geçtiğini yarın test yapacağız
Yap tabi mira'cım bu konuda zaten kötü bir tecrüben var, eğer hamileysen ona göre davranırsınız eşin de sende daha dikkatli olursunuz bu sefer... Lütfen sonucu alınca hemen buraya yaz olur mu... Allah yardımcın olsun bir tanem

Mira cim eger bi sakincasi yoksa nasil bir kotu tecrube yasadin Anlatirmisin rica etsem ? Bizede tecrube olur. Daha dikkatli davraniriz.
Insaallah hamile sindir, ama degilsen üzülme. Herseyin bi vakti zamani vardir.
Dun Bayram ziyaretinde bir aile tanidim, kadin bir yil bebe istememis korunmus, sonra istemisler ama iki yil olmamis. Sonra (soramadim) tedaviyle mi bilmiyorum, bir oglu olmus. Sonra üç yil sonra da üçüzü olmus ! Kadin yirmidort yasinda dort cocuk annesi !! Onlari gorunce, inanin bana, sabirla beklemeye karar verdim ! Rabbim hayirlisini versin insaallah !

Kizlar bayramin ilk gününü çok kotu geçirdim. Ve dun fenalastim gece sanirim stresden skntidan.tansiyonun düştü midem fenaydi. Dinde üstelik minoset yerine yanlislikla vermidon icmisim çok korkuorumm bebek varsa bisey olursa diye bu stres sknti ve bu ilaç olayi 🙁

Henuz adet olmadinmi ? Kaç gun gecti ?

Canim adet 19 unda bekliyorum yada bir kaç gün ilerisi ama klomende kullandim erkenmi gecmi olur bilemiyorum şuan gorucez. Ama inş olmamda bebis vardır.
Moralin çok bozuktu bayramin ilk günü çok gerildim.o kadar kafam dalginki bas agrisindan geberiodum sabrettim sabrettim iciyim dedim artik dayanamiodum annemlerde genelde minoset olur bakmadim kabina o kadar kafa gidikti demekki benim içtim baktin annem elinde ilaçla geldi minoset getirdim dedi ben içtim dedim iyi de ne ictinki ben getiriodum orda yoktu dedi.baktikki o vermidonmus. kadincagizda üzüldü ablam bisey olmaz dedi bilmiorum 🙁

Hoş gerçi ilaç ictikten yarim saat olmadan kotu oldum cikardim ne var ne yok tansiyon.mideme vurdu.bas agrisi mide bulantisi.cikardim ne var ne yok ogün ilaç iceli yarim saat bile olmamisti belki oda cikmistir inş.

Peki vermidon nedir ki ? Ben Yurd disindayim ya bilmiyorum...
Benimde dun bitti klomen im, bes gün kullandim. Ve ayni senin gibi ilk iki gün bas agridindan oldum bittim. Bende agri kesici aldim Mecburen dayanamadim çünku. Ben paracetamol aldim.
Kusman bence iyi olmus. Haydi hayirlisi insaallah. Ama çok fazla dusunmemeye calis. Baska seylere odaklan.