Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bebetoo, bide adetine daha cokkk var, Simdiden adet olcam olmiycam mi diye strese girmissin. Olmazki bebegim. Sen bence bu aralar calismalari yogunlastir, iki gunde bir..... Sonrasi allah kerim !

Yap tabi mira'cım bu konuda zaten kötü bir tecrüben var, eğer hamileysen ona göre davranırsınız eşin de sende daha dikkatli olursunuz bu sefer... Lütfen sonucu alınca hemen buraya yaz olur mu... Allah yardımcın olsun bir tanem
Mira cim eger bi sakincasi yoksa nasil bir kotu tecrube yasadin Anlatirmisin rica etsem ? Bizede tecrube olur. Daha dikkatli davraniriz.
Insaallah hamile sindir, ama degilsen üzülme. Herseyin bi vakti zamani vardir.
Dun Bayram ziyaretinde bir aile tanidim, kadin bir yil bebe istememis korunmus, sonra istemisler ama iki yil olmamis. Sonra (soramadim) tedaviyle mi bilmiyorum, bir oglu olmus. Sonra üç yil sonra da üçüzü olmus ! Kadin yirmidort yasinda dort cocuk annesi !! Onlari gorunce, inanin bana, sabirla beklemeye karar verdim ! Rabbim hayirlisini versin insaallah !
aynen ahucum tekrar yasamaktan korkuyorum daha adet olmadim dün öğlen evde test yaptım fakat negatif çıktı acaba erken mi yaptım daha beklemek gerekiyor muydu ki yaa ama daha adet de olmadım da iltihap cok geliyor benden acaba ondan mi diye düşünüyorum yaa...

elfidamsanem. ben bu sene dördüncü ayda evlendim hemen hamile kaldım tüm belirtileri herşeyi yaşadım ama altınci ayın sekizinde belime ağırı girdi ve leke geldi daha sonra göğüslerim ağrıyordu onlar birden geçti pazar günü öğlen kanama başladı bir buçuk aylık bebeğim gözümün önünde düştü yani durduk yere oldu

aynen ahucum tekrar yasamaktan korkuyorum daha adet olmadim dün öğlen evde test yaptım fakat negatif çıktı acaba erken mi yaptım daha beklemek gerekiyor muydu ki yaa ama daha adet de olmadım da iltihap cok geliyor benden acaba ondan mi diye düşünüyorum yaa...

elfidamsanem. ben bu sene dördüncü ayda evlendim hemen hamile kaldım tüm belirtileri herşeyi yaşadım ama altınci ayın sekizinde belime ağırı girdi ve leke geldi daha sonra göğüslerim ağrıyordu onlar birden geçti pazar günü öğlen kanama başladı bir buçuk aylık bebeğim gözümün önünde düştü yani durduk yere oldu

Yaa çok gecmis olsun canim... Acaba kan pihtilasmasi olabilirmi sizde ? Baktirdiniz mi ?

bilmiyorum canım yaa geçen ay onüç gün geciktim adet oldum şimdi de geciktim ama bilmiyorum üç gün daha geçsin olmazsam test yapacağım

Canim ya bir ihtimal tabii ama bence kan pihtilasmasi olabilir yanii büyük bir olasilik, çünkü adetin gecikiyor ve gebe oldugunu ogrenecegin zaman bébé dusuyor ..Yani bence boyle .bence bunu mutlaka dr unla konus .

Bebetoo, bide adetine daha cokkk var, Simdiden adet olcam olmiycam mi diye strese girmissin. Olmazki bebegim. Sen bence bu aralar calismalari yogunlastir, iki gunde bir..... Sonrasi allah kerim !

Hayir stresin bebekden değildi olurum yada olma. Çok takmiorum şuan korkum varsa çok stres sknti üzüntü yasadim ve ilaç olayi.yoksa bebek varmis yokmus stresi değil benimki zaten calismalar düzenli olmadi allaha kalmis o.

canım öyle belki ama yine de bilmiyorum ne zaman test yapsam.ki tekrar bugün olmazsam altıncı gün olacak

Bak canim bence sen adet olmayi veya testte pozitif gormeyi bekleme, dr à git konus, de boyle bir tecrube yasadim, kan pihtiladmasindan supheleniyirum, kan testiyle gebelik varsa ortaya cikar, dr da sende dikkatli hareket edersiniz. Sonrasi gec olabilir canim.

canım gideceğim de eşimin işleri cok yoğun çiftçilikle uğraşıyor tam da hasat zamanı bende ondan başka kimseyle gitmem kendi annem var o götürür ama altı aylık kız kardeşim var hemde annem düşük yaptığımı bilmiyor ona söyleyemedim

canım gideceğim de eşimin işleri cok yoğun çiftçilikle uğraşıyor tam da hasat zamanı bende ondan başka kimseyle gitmem kendi annem var o götürür ama altı aylık kız kardeşim var hemde annem düşük yaptığımı bilmiyor ona söyleyemedim

Geri