Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

2014-10-08 12.27.29.jpg
2014-10-08 12.27.29.jpg

Ahucum çok üzgünüm 🙁
Ama gitmekte ne. Biliyorum şuan için acio o testi yaptirmayi ben o yüzden istemiorum hep negatifi görünce eve donesim gelmiodu.seni çok iyi anliorun pes etme Rabbim büyük.acilisin şuan buda geçecek.dua et rabbim inş nasip edicek umut kesilmez mevladan lütfen. Buradan gitmen sana bisey kazandirmiyacak hepimiz seni seviyorum ve anlioruz.disarda derdimi boyle anlattigim beni içten anlayacak birileri yok bu kadar acamiorum zaten içimi uzuntumu derdimi umudunu kocam bile belki sizin kadar anlayamiyor beni.lütfen acini yasa bugün sonra umudlarinla.don bize.olurum seni Rabbim yardimciniz olsun inş.

Selam arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum epeydir yazmıyorum buraya ama takipdeyim sürekli Rabbim isteyen herkeze versin benim bu ay ikinci defa ugrasim ama tuafki ben geçen ay 19 eylül de hasta oldum ve simdi gene hastalandim bebetocum sen bilirsin belki bende guatr hastasiyim ama dr ilac birakmami istedi bu neden olduki böyle ben Erken olurum genelde bir hafta önce ama bu sefer çok erken oldu normal 24- 26 güne bir hastalanirim bu ay 19.gun hastalandim geçen ayda altı gün gec geldi adetim ya nedenbböyle oluyoki bu ay sonu gidecem doktora ama burda bilgisi olan varmidirki ben tiroid hastasıyımda🙁

Geri