Canim ben gecen ay olctum ateş olayini her sabah ayni saatte dil altından yataktan cikmadan olcuosun.adetten başlayarak sayiyoruzya 1.gün 2.gün diye mesela kqcinci gununse liste yap en basa SAT yaz sonra ateş olctugun günü yazip mesela 6.gün 36.7 7.gün 36.5 mesela böle böle alt alta yaz hergun ayni saatte olc ama erken olcmen daha iyi 6-8 arasında muhakkakki ama hep ayni saatte i
Olcmeye calis. Ne zaman ateşinde 0.2-0.6 arasında artma olursa yumurtlama gününü gosterio. Benim mesela olctugum zaman 17.gün 35.05- 18.gün 36.01 olmuştu ama benim bi ise yaramadi. Yani 18 yumurtlamisim.ben ama bunun 3 gün öncesi ve 1 gün sonraki önemli günler. Hayirlisi ya demedim o zamanlarda ilişkide olmuştu ama olmadi.yumurtam yazif calisiomus bundan belki de ama ben akintiyla anliorum ateş olcmuorum.strese girio insan. Akintiya gelince bu ay benim 3 gün yoğun akintim oldu sonrasında kesildi ve o 3 gün ilişki yasamistik hele o günlerde bir günü altima yapmis gibiydikk.hayirlisi bakalim.. Benim Günlerim 1-2-3ekimin bunlardan birindeydi sanirim yumurtlama. Dr.umun dediği tarihte 2-3 uydu adam bilmiş isi bakalim gerisi ayin 19 dan sonra belli olucak..ama klomen içtim bu ay Dr vermisti