Kızlar merhaba. Adetimin 25. Günü bugün. Adetime 1 hafta var. Yumurtlama günlerinde gerekli çalışmaları da yaptık.
Sorun şu ki 2 gündür karnımda sancı, bugün başlayan bel ve kasık ağrım var. Bunlar psikolojik belirtiler mi yahu?
Kizlar iliski sirasinda rahat olun kesinlikle kasilma olmazinki spermler acisindan gecisi daha koly oluyo vede yataktan yarin saat kalkmayin bu kesinlikle faydasi oluyo dusada hemen girmeyin
Bu arada yumurtlama zamaninda da gogusler hassastir akinti fazla olur bi idrar testini denedim erken sonuc verdi ama adi aklima gelmiyo disi mavi beyazdi ama alrken sorun bende adet gecikmesi oldugu halde cikardi
Yok canım ama eczaneden alırken hassas test istiyorum falan diye söyle ama bence adet gününün geçmesini bekle benimde 2 gün ver ama stres den 2 aydır erken oluyorum bu ayda öyle olacak galiba
Hadi inşallah güzel haberler paylaşırız burda 🙂 bugün 2 kere isrifra ettim midem çok fena ama inşallah psikolojik değildir. Öyleyse eğer hamile olmadığımdan çok kendime üzülücem psikolojimin böyle olmasına izin verdim diye