Canım kullanmadım bilmiyorum ama istersen bi dr danış yada bi eczaneye. Git danış olmazsa devam ederse hafta içi dr gitKızlr mrba hpnze bn klmn klnıorm ya bugn adtmn skznci gnü ve hla knmm var o ilçtn mı acba
Canım kullanmadım bilmiyorum ama istersen bi dr danış yada bi eczaneye. Git danış olmazsa devam ederse hafta içi dr gitKızlr mrba hpnze bn klmn klnıorm ya bugn adtmn skznci gnü ve hla knmm var o ilçtn mı acba
Normalde kaç gün sürüyor canımHiç ble olmzdm
Bildigin bi test varmi cnm saoll yorumun içinCanım idrar testleri bildiğim kadarıyla erken vermiyo sonuç adet geçtikten. Sonra dene. Tabi aldığın testin hassasiyetine De bağlı.

Yok canım ama eczaneden alırken hassas test istiyorum falan diye söyle ama bence adet gününün geçmesini bekle benimde 2 gün ver ama stres den 2 aydır erken oluyorum bu ayda öyle olacak galibaBildigin bi test varmi cnm saoll yorumun için
Cevap verdiğin için çok teşekkürler canım. Bilsen de bilmesen de insan böyle zamanlarda bişeyler duymak istiyor işte, iyi ya da kötü 🙁elfidamsanem' Alıntı:Bilmiyorum ki bende canim üzgünum