Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Normalde adlrm beş gün sürr ama bu sekiz gün oldu ilk dfa oluo klmnn etksmi dktrma mail attm ama cvp glmdi su gbi ama kırmzı kan yani blmiorm bya korktm bna adtn bşinci gnü bşla dedi öyle yaptm iki doz olrk gnde inş bi fydsnı grm zrr gryrm gbme glio

Canim klomen kullandim ve uzatmisti benim adetimi ben 2nci gün baslamistim yda 3 tu sanirim leke gelen günü sayarsam 3ncu gün basladim.normalde mayisdan beri adetin Lisa suruodu tiroit ilaci kullandigimdan beri klomen kullandigim için sanirim benimde 7 günü geçti hatta 8nci gün sanirim.bitti adetim.uzatti bi kaç gün adetide ben ilaca baglamamistim simdi senin yazini görünce demekki yapabiliomus.ilimizde aynisi yasamisi kizlar aman bende size tavsiye düzenli ilişkiye girin illa 13ncu 14ncu gün diye dusunmeyin yumurtlama olayini gün asidi girin ben Dr dedigi günü sadece dikkate almistim gerisi düzensizdi zaten arefe bayram derken o arada 3-4 gün bile uzadigi oldu arasi ilişkilerin belki de ozamanlarda yumurtladim hayirlisi.inş sizlere iyi gelir klomen

Yagmur cum, benim adet tarihime daha çok var, geçen ctesi de asilama oldum. Bugün bi iki saat once fark ettim ki gogus uclarim hafif sertlesmis. Genelde hep ice gomulu olurlardi. Bu kadar erkenden belirti Olurmu ki bilemedimki.

Biliyorum yanlış ama elimde değil eşim diyo sen böyle kafaya takıyorsun.stres. Yapıyorsun oda seni olumsuz etkiliyor kendini rahat bırak en kisa zamanda bi dr gideriz diyo tamm. Diyorum ama yine aynıyim

Canim sen hayirlisiyla bi kagitlarini al, dr à gidersin... Aslinda Yurd disinda kagitsiz da dr à gidersin, bi muayene parasina bakar yani oda fazla bisey degil en fazla 25€ tutar. Ilk olarak aile dr una gidebilirsin, o seni yonlendirir canim. Üzülme bu kadar, daha gencsin, olur.

Bes gün de az ama canim. Bence bu klomen once adetini duzenliycek ve daha çok yumurta hazirlamani saglicak yani yumurtaliklarini. Bence bu iyiye isaret.

Ay canim benimde hep hafta içine denk geliyo 13-14 gunleri, Esim de yorgunluktan hep uyuyunca hep kaciriyoz galiba 🙂