Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ay canim benimde hep hafta içine denk geliyo 13-14 gunleri, Esim de yorgunluktan hep uyuyunca hep kaciriyoz galiba 🙂
Öyle günlere takilma canim birgün dinlenin birgün calisin yoksa boşa cikiyor ben drun dediği gunlere güvendim bayram girdi yorgunluk ziyaretler derken 3-4 gün olmadi sanirim yarin adet olucam leke geldi bugün yani tamda ogunlere denk gelmiş nasip olmayinca olmuo iste ama siz dikkat edin birgün durup diğer gün yapin muhakkak en iyisi bu 10.günden başlayan 21 kadar devam edin ne olur ne olmaz 🙂

1 ay kullandim gecen ay Dr girmiştim durum simdi gerek yok dedi gebe kaldiktan sonra dedi bende icmedim daha zaten kg aldiriyor.yeterince kg aldim tiroitten dolayı icmiorum o yüzden.ama icceksenizde tok karnina için vitaminleri

Hayirlisi canim Rabbim inş birgün bizlerede nasip eder o duyguyu tattirir.. Benim ilk defa bu kadar yüksekti beklentim ama olmadi nasip olmayacaksa sebebi çok olur. Hayirlisi allahtan Rabbim nasip ederse olur olmazsa da elden biseu gelmez zamanki var demekki.
Ama kimse artik soru sordun istemiyorum cevremde bebek olayi geçsin istemiyorum hemen bakislar donuyor yoruldum herkes sanioki 2 yildir olmuo.bilselerki 15 ay ilişki bile.olmadi sonrasına oldu bebegim öğrendiğim gün kaybettim ve bi sahada olmuo yapicak bisey yok sabirla bekliycez Rabbim nasip.ederse.herşey bahane etmezse de öyle.ya nasip. İnş nasip olur tüm isteyenlere

Hayirlisi canim Rabbim inş birgün bizlerede nasip eder o duyguyu tattirir.. Benim ilk defa bu kadar yüksekti beklentim ama olmadi nasip olmayacaksa sebebi çok olur. Hayirlisi allahtan Rabbim nasip ederse olur olmazsa da elden biseu gelmez zamanki var demekki.
Ama kimse artik soru sordun istemiyorum cevremde bebek olayi geçsin istemiyorum hemen bakislar donuyor yoruldum herkes sanioki 2 yildir olmuo.bilselerki 15 ay ilişki bile.olmadi sonrasına oldu bebegim öğrendiğim gün kaybettim ve bi sahada olmuo yapicak bisey yok sabirla bekliycez Rabbim nasip.ederse.herşey bahane etmezse de öyle.ya nasip. İnş nasip olur tüm isteyenlere
Canım kimse kimsenin içini bilmiyor işte ne yaşanıyo ne bitiyor bilip bilmeddn konuşuyorlar birde sürekli soruyorlar ne. Zaman kaynanamlâ v e görüncelerimle konuşsam soruolar her 2 günde bi sorulur mu ya bende çok yoruldum valla canım allah sana sağlık versin sonra da bebisıni. İnşallah sende üzülme benim psikolojikmen kötü olduğunu hissettim pozitif düşün canım senin rahatsızlin da var ondan fazla stres yapma

İnş canim inş rabbim sanada nasip etsin isteyen herkese..
Hastaligim konusunda evet çok haklisin üstelik bi dahaki ayada 6 aylik kontrolün geldi bakalim inş buyumemistirde biyopsi olmam. Çok kasilmistim biyopsi de girtlagimda iğneyle parca alindi zor allah yardim etsin tüm hastalara.Rabbim dermansiz dert vermesin

Geri