Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım kağıttan da ziyade eşim kebap dükkanında çalışıyor kuzeni türkiyeye izne gitti ve tek çalışıyor dukkanı emanet edecek kimse yok o gelene kadar da kağıtlar hal olur canım bura öylé değil ben dr gittim kağıtlar olmadan herseye ayrı ayrı alıyorlar gözüm için gitmiştim

Dogru Goz olunca hersey pahali muayene bile pahali. Ama aile dr un ucreti belli bisey. Bence en azindan Ona git, sana folik asit verir en azindan. Buda bebek beyin gelisimi için çok onemli bisey. Bak ben bebege karar verdik dr bana folik asit verdi ve bi yildir iciyorum. Bence dr git bebek istediginizi Soyleyin.

Evet en kisa zamanda gidicem zaten canım zaten gitmezsem kafayı yicem böyle giderse en azından içim rahatlasin

Bebetom çok saoll cnm bnm yaaçok rhtldm
İçini rahatlattiysam ne mutlu bana canim.bende eşime diodum bisey oldu bana bu ayda dedim herhalde adetin hic bitmeyecek diye korktum gecen ay ama 8 gün old kendigilinden pat diye kesildi normalde son günlerde hep leke tarzında gelirdi resmen son günler bile kandi fazlaydi ama birden kesildi benim.inş seninde çok uzamaz canim.. İkimizdede ayni etkiyi göstermiş. Bide farkettigim şeyler adete 10 gün kala diyebilirim ara zira kasik agrilari ve gogusum dayanilmaz şekilde acil temas halinde kolun degse sutyen bile acitio. Ve gebe değilim şuan bunlari yasadim ilk defa yoğun şekilde eskiden de oluodu ama bu kadar dayanılmaz değildi..