Gunaydin kizlar aksam test yapicam demistim yaptim cok silik ikinci bi cizgi cikdi..
Kizlar bakiyom banami ole geliyor diye yok gercekden silik cizgi var.. anlamadim simdi ozaman rontgene gitmelimiyim..
Röntgen için erken olabilir ama kan testi yaptır hastanede canım beta hcg 2500ü geçtiği zaman ultrason ile çocuk kesesini görebilirsin allahım kucağına almayı nasip etsin tatlım bence hamilesn bende de silik çıktı 3gün sonra tekrar yap çok belli çıkar ama bence hemen git kan testi yaptır:-D
Röntgen için erken olabilir ama kan testi yaptır hastanede canım beta hcg 2500ü geçtiği zaman ultrason ile çocuk kesesini görebilirsin allahım kucağına almayı nasip etsin tatlım bence hamilesn bende de silik çıktı 3gün sonra tekrar yap çok belli çıkar ama bence hemen git kan testi yaptır:-D
canim burda kan testi yapmiyolarki🙁 doktora gidiyon o idrarla bakiyo ayni...
bu test clear blue dgital olanindan hamile degilsin yazdi. Basini cikardim cope aticakdim bakdim silik cizgi var .. ulku keske olsam canim insallah ama umutlanmim cunki bikere daha silik cizgi cikmisti hamile olmamistim🙁
Adetim gecmedi benim adetim bu ay 4 gun erken oldu. Ovulasyon donemi bitiminden 11. Gun adet oldum.. arkadasimda adetten sonra bi terst yap rontgene gitmeden diye.. cigerimden rontgene girmrliyim hamileysem sararli olur diye
Beta hcg ye bakmıyorlar mi orda ya nasıl olur çok şaşırdım o zaman bekle canım ben de iki defa hamilelik yaşadım ikisin de de silik çıktı. Bence iki gün sonra tekrar yap. Inşallah güzel haberler alırsın üzülme canım büyük ihtimalle hamilesin:-D
Ama canım çok erken senin en az daha bir hafta beklemen lazım silik çıkması normal hormonlar ilk olarak kanda yükselir sonra idrarda yükselir bence biraz daha bekle tekrar dene
Ama canım çok erken senin en az daha bir hafta beklemen lazım silik çıkması normal hormonlar ilk olarak kanda yükselir sonra idrarda yükselir bence biraz daha bekle tekrar dene