Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ooo valla çok memnun oldum kızlar ya süper böyle ayrı ayrı yerlerden aynı şeyleri konuşan insanlar olmak süper bi de bunu gerçek hayata dökersek çok güzel olur. Ama kızlar böyle oluyor mu bir anne adayı vaktinde uyumalı çabuk yataklarınıza bakim:-Dsabah görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz iyi geceler.... Dua etmeyi unutmayalım;-)

Ooo valla çok memnun oldum kızlar ya süper böyle ayrı ayrı yerlerden aynı şeyleri konuşan insanlar olmak süper bi de bunu gerçek hayata dökersek çok güzel olur. Ama kızlar böyle oluyor mu bir anne adayı vaktinde uyumalı çabuk yataklarınıza bakim:-Dsabah görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz iyi geceler.... Dua etmeyi unutmayalım;-)
Iyi uykular canım dualarim sizinle

Ay yine cosmussunuz hanimlar ve yine ben yokum :-D
Hepimiz nasil da ayni duygulari yasiyoruz ama Kimdi o bi arkadaş abartmis on test yok bes test :-D kizlar ya bu kadar cok yipratmayin Kendinizi. Sonra olacagi varsada olmaz. Biraz relax olun biraz cool olun B-) esinize de soylemeyin son haftalarinizi, onlari bos yere umutlandirmayin, sessiz sedasiz son iki veya uç gün test yapin. Pozitif se o zaman yaygarayi kopartin. Sunu bilin ki eslerimiz bizden daha çok etkileniyor lar.

Geri