samımıyetnz cok guzel gercekten agır kaldrma olayları olmus kzlar ben gecen gun camları sıldm koltukları cektm ama canm cktı hele perdelerı asarken sızn yazları okudukca bende umutlanyrm kzlar kask agrm hala devam edyor akntm devam edyor ve sol gogsum ck acyo hele dun gece kotu bı ruya gordm evme hrsz gryo ama bayan bna sopa frlatyo snra ben ona buzdolabndan bsey alması ıcın yardm edyrm cocuklarnı doyursn dye olaya bakarmsn sbh kendı kendme guluyrm 😀
kzlar ben sunuda belrtmek ıstyrm ablam hamle kaldgnda test yapms ama ckmams kac kere hemde en son kan testnde ckmstı brde ablam hamleyken ne hareketler yapydu hc dkkat etmezdı ck kzardk ona yanı agr kaldrdk dye her bebek dusmez yıyeck ekmegı varsa zaten olur cok sukur smdı 3aylk oglusumz var. Bırde benm yengem 1bucuk sene hamle kalamadı hc bı sorunu yokken onunda bı oglu var smdı 2.ye hamıle 5gun gecnce adet donemı evde test yapms snuc negatf anneme gdyr oturmaya eve gelyo testı cope atmak ıcn bı bakyo cıft czgı ve hamıle bırde bu testlerı erken atmayn kzlar bı 5 10 dk bekleyn
Ya herkes bir olmuyor işte benim ablam da öyle o kadar stres o kadar is güç arasında maşallah 2çocuk doğurdu benim düşük problemim olunca bana hiç yaramıyor biz dikkat edelim de gerisi allaha kalmış zaten.
aynen oyle canlar vardr elbet zamanı herseyın Rabbım ne zaman ol derse o zaman olur ılk cocuklarda genelde dusuk olablyrms ynede Allah kımseye yasatmasın saglıklı ve hayrlı evlatlar olur ınsallah ve ben hıssedyrm burdan 1 2 kısı hamıle ıcıme oyle doguyor ınsallah oylede ckar 🙂
aynen oyle canlar vardr elbet zamanı herseyın Rabbım ne zaman ol derse o zaman olur ılk cocuklarda genelde dusuk olablyrms ynede Allah kımseye yasatmasın saglıklı ve hayrlı evlatlar olur ınsallah ve ben hıssedyrm burdan 1 2 kısı hamıle ıcıme oyle doguyor ınsallah oylede ckar 🙂
Gunaydin kizlar aksam test yapicam demistim yaptim cok silik ikinci bi cizgi cikdi..
Kizlar bakiyom banami ole geliyor diye yok gercekden silik cizgi var.. anlamadim simdi ozaman rontgene gitmelimiyim..