Hermevsim bilmiyorum daha oncede silik gorunup sonra hamile cikmadim umutlanmayayim diyorum adet bitimi bakdimya bide .. bikac gun sonra belli olurr insalllahh hamiledirim ve hepimiz hamile kaliruz insallah
Test yapan arkadaş caksin olması lazım o yapmış da silik çıkmış onunda daha erken bence silik de olsa çıkmışsa hamile olabilir hemde yüksek ihtimalle. Bende ilk hamileliğim de adetime bi kaç gün kala test yaptım silik iki çizgi çıkmıştı ve hamile olduğumu iki gün sonra öğrendim
Canim benjmki cok erken adetim bitti 4 gun oldu bugjn yaptim. Cunki ben bu ay adet ilkkez erken oldum tam ovulasyon doneminjn 11. Gunu adet oldum.. oyuzden adet sonrasi bakim dedim belki son haftalar hamile kalmistirm diye.. insallah hamiledirim siz oyle deyince jmutlaniyom..
Ama bendr bikez yine silik cikdi ama hamis olmadim oyuzden kaptirmiyom kendimi🙁
Slm aleykum arkadaslar size az once uzunca yazmistim ama gucenleme olmus sitede ayni anda, msj im cikmamis Neyse kisacasi rontgen olmadan once soyle arkadasim gebelik ihtimal im var de. Gerekirse rontgen i ertelersin. Ve kan tahlili yaptir Kesin sonuçu ogrenirsin kafanda karismaz canim.
Doktor rontgen kagidini verdi 2 hafta onxe ama gitme dedi hamile olabilirsin once Adet ol sonra diye..
Bu gidisle ertelicem risk almqk istemiyom.cunki cok tehlikeli bisey...
Burda kan testi yapmiyoki evdoktoru idrar yapiyo..
Hermevsim bilmiyorum daha oncede silik gorunup sonra hamile cikmadim umutlanmayayim diyorum adet bitimi bakdimya bide .. bikac gun sonra belli olurr insalllahh hamiledirim ve hepimiz hamile kaliruz insallah