B
bebegımgelsın
Forum Okuru
ay cnm ınsallah ınsallah hayrlsyla🙂 gecen gun bi magazaya girdm durduk yere nerden aklma geldyse kza hamile pantalonu soruyrm ck degsk yaaTaze gelin sen fazla stres yapma inşallah olur;-)
ay cnm ınsallah ınsallah hayrlsyla🙂 gecen gun bi magazaya girdm durduk yere nerden aklma geldyse kza hamile pantalonu soruyrm ck degsk yaaTaze gelin sen fazla stres yapma inşallah olur;-)
Hermevsim bilmiyorum daha oncede silik gorunup sonra hamile cikmadim umutlanmayayim diyorum adet bitimi bakdimya bide .. bikac gun sonra belli olurr insalllahh hamiledirim ve hepimiz hamile kaliruz insallahCanm silikse hamissindir ya
Canim cok kaptirma kendini insallah diyelim umutlanalim mutlu olalim ama cok kaptirirsak sonra cok uzukuyozKızlar bende kendimi kandırmak istemiyorum ama sabahları midem bulanıyor öğlene doğru geçiyo aksam tekrar başlıyor galiba psikolojik yasiyorum yine
Canim benjmki cok erken adetim bitti 4 gun oldu bugjn yaptim. Cunki ben bu ay adet ilkkez erken oldum tam ovulasyon doneminjn 11. Gunu adet oldum.. oyuzden adet sonrasi bakim dedim belki son haftalar hamile kalmistirm diye.. insallah hamiledirim siz oyle deyince jmutlaniyom..Test yapan arkadaş caksin olması lazım o yapmış da silik çıkmış onunda daha erken bence silik de olsa çıkmışsa hamile olabilir hemde yüksek ihtimalle. Bende ilk hamileliğim de adetime bi kaç gün kala test yaptım silik iki çizgi çıkmıştı ve hamile olduğumu iki gün sonra öğrendim
Doktor rontgen kagidini verdi 2 hafta onxe ama gitme dedi hamile olabilirsin once Adet ol sonra diye..Slm aleykum arkadaslar size az once uzunca yazmistim ama gucenleme olmus sitede ayni anda, msj im cikmamis Neyse kisacasi rontgen olmadan once soyle arkadasim gebelik ihtimal im var de. Gerekirse rontgen i ertelersin. Ve kan tahlili yaptir Kesin sonuçu ogrenirsin kafanda karismaz canim.
Aynen o yüzden yediklerimden olabilir ama yine de düşünmeden olmuyo tabi inşallah ya dua edin kızlar bana benimde dualarım sizinleCanim cok kaptirma kendini insallah diyelim umutlanalim mutlu olalim ama cok kaptirirsak sonra cok uzukuyoz
ben kullanmıyorum canım ya eşime sordum oda bilmiyor bende dil bilmediğim için anlatamıyorum nasıl yapcamBuarada sormak istiyorum vitamin ilaci aliyosunuz degilmi?
O cok onemli kizlar bilmeyenlerde alsin kullansin..
Inşallah canım inşallahValla bilmiyorum ben ole c
Hermevsim bilmiyorum daha oncede silik gorunup sonra hamile cikmadim umutlanmayayim diyorum adet bitimi bakdimya bide .. bikac gun sonra belli olurr insalllahh hamiledirim ve hepimiz hamile kaliruz insallah