hermevsim Hamiş Melek Üye 18 Kasım 2014 #7.691 Ne güzel 2 hamis çıktı bu ay hadi hayırlısı kızlar sağlıkla kucağınıza almayi da nasip eder insalllah
Ne güzel 2 hamis çıktı bu ay hadi hayırlısı kızlar sağlıkla kucağınıza almayi da nasip eder insalllah
hermevsim Hamiş Melek Üye 18 Kasım 2014 #7.692 ülkü gnldinc' Alıntı: Evet canım söylemiştin zaten'🙂demekki sanaldan da olsa birşeyler hissediyoruz birbirimizle ilgili ben çoook mutluyum sizinle paylaştığım konuştuğum için🙂 Genişletmek için tıkla ... Tabiki canım mutlu ol dr ne zaman gideceksin gittin mi canım
ülkü gnldinc' Alıntı: Evet canım söylemiştin zaten'🙂demekki sanaldan da olsa birşeyler hissediyoruz birbirimizle ilgili ben çoook mutluyum sizinle paylaştığım konuştuğum için🙂 Genişletmek için tıkla ... Tabiki canım mutlu ol dr ne zaman gideceksin gittin mi canım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.693 arzumgamzem' Alıntı: Rabim tamamına erdırsın canım cokkkkkkk sevındım belirtıler melerdı koz yaz barı bızede umut olur 😉 Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem' Alıntı: Rabim tamamına erdırsın canım cokkkkkkk sevındım belirtıler melerdı koz yaz barı bızede umut olur 😉 Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.694 Yaa kızlar bende bi hal var anlamadım gıtı yardım edın banan
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.695 Papatya tebrık ederım canım ne guzel yaa sızler adına cok sevındım darısı hermevsımle bana ve tum isteyenler işallahhhh😉
Papatya tebrık ederım canım ne guzel yaa sızler adına cok sevındım darısı hermevsımle bana ve tum isteyenler işallahhhh😉
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.696 arzumgamzem' Alıntı: Papatya tebrık ederım canım ne guzel yaa sızler adına cok sevındım darısı hermevsımle bana ve tum isteyenler işallahhhh😉 Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem' Alıntı: Papatya tebrık ederım canım ne guzel yaa sızler adına cok sevındım darısı hermevsımle bana ve tum isteyenler işallahhhh😉 Genişletmek için tıkla ...
B bebegımgelsın Forum Okuru 18 Kasım 2014 #7.697 yne yazma cvp gelmedı kırldm kzlar sıze ben demstm ama 1 yada 2 hamle ckck dye kzlar sızlerıde tebrk edyrm Rabbım hayrlı saglıklı evlatlar nasp etsın. Bı sure gırmeycgm takp etcm sadece cunku yazlrma cvp gelmyo Allah'a emanet olun
yne yazma cvp gelmedı kırldm kzlar sıze ben demstm ama 1 yada 2 hamle ckck dye kzlar sızlerıde tebrk edyrm Rabbım hayrlı saglıklı evlatlar nasp etsın. Bı sure gırmeycgm takp etcm sadece cunku yazlrma cvp gelmyo Allah'a emanet olun
hermevsim Hamiş Melek Üye 18 Kasım 2014 #7.699 arzumgamzem' Alıntı: Papatya tebrık ederım canım ne guzel yaa sızler adına cok sevındım darısı hermevsımle bana ve tum isteyenler işallahhhh😉 Genişletmek için tıkla ... Amin canım. Darısı bize valla
arzumgamzem' Alıntı: Papatya tebrık ederım canım ne guzel yaa sızler adına cok sevındım darısı hermevsımle bana ve tum isteyenler işallahhhh😉 Genişletmek için tıkla ... Amin canım. Darısı bize valla
hermevsim Hamiş Melek Üye 18 Kasım 2014 #7.700 arzumgamzem' Alıntı: Kımse yok mu yaa bana yardım edecek Genişletmek için tıkla ... Arzum ne. Oldu