elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.711 arzumgamzem' Alıntı: Ay bende cok soru sorar oldum bi soru daha bu göüslerde cıkan damarlar neden kızlar bılen varmı 😉 😉 Genişletmek için tıkla ... Gebelik te olur diye biliyorum canim ama normal zaman da neden olur bilemiyorum :-S
arzumgamzem' Alıntı: Ay bende cok soru sorar oldum bi soru daha bu göüslerde cıkan damarlar neden kızlar bılen varmı 😉 😉 Genişletmek için tıkla ... Gebelik te olur diye biliyorum canim ama normal zaman da neden olur bilemiyorum :-S
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.712 Bende var bı ayda yenı okdu yanı demın gordum adetıme 3 gun var beklıcez
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.713 Cok tuaf ya boynıma kadar belı hiç boyle olmamiştı dıkatımı cekınce sorayım dedım acaba göüs agrısından da olur mu kı 10 agrı var hala
Cok tuaf ya boynıma kadar belı hiç boyle olmamiştı dıkatımı cekınce sorayım dedım acaba göüs agrısından da olur mu kı 10 agrı var hala
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.714 arzumgamzem' Alıntı: Cok tuaf ya boynıma kadar belı hiç boyle olmamiştı dıkatımı cekınce sorayım dedım acaba göüs agrısından da olur mu kı 10 agrı var hala Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem' Alıntı: Cok tuaf ya boynıma kadar belı hiç boyle olmamiştı dıkatımı cekınce sorayım dedım acaba göüs agrısından da olur mu kı 10 agrı var hala Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.715 arzumgamzem' Alıntı: Bende var bı ayda yenı okdu yanı demın gordum adetıme 3 gun var beklıcez Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canm ins hamile sin dir ! Galiba burda hamile olmayi bekliyen bir ben kalcam bu gidisle yanliz kalcam sanki burda :-S
arzumgamzem' Alıntı: Bende var bı ayda yenı okdu yanı demın gordum adetıme 3 gun var beklıcez Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canm ins hamile sin dir ! Galiba burda hamile olmayi bekliyen bir ben kalcam bu gidisle yanliz kalcam sanki burda :-S
elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.716 arzumgamzem' Alıntı: Cok tuaf ya boynıma kadar belı hiç boyle olmamiştı dıkatımı cekınce sorayım dedım acaba göüs agrısından da olur mu kı 10 agrı var hala Genişletmek için tıkla ... 10 agri var derken ?
arzumgamzem' Alıntı: Cok tuaf ya boynıma kadar belı hiç boyle olmamiştı dıkatımı cekınce sorayım dedım acaba göüs agrısından da olur mu kı 10 agrı var hala Genişletmek için tıkla ... 10 agri var derken ?
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.717 Olurmu ya ole dusun me allah bılır umudumuzu yıtırmeyelı ben 2 yıldır istıyorum her ay bı umıt işte
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.718 Yanı yumurtlamadan sonra basladı gosumdekı agrı onu dedım acaba gosumdekı agrıdan mı cıktı kı damarlarım
Yanı yumurtlamadan sonra basladı gosumdekı agrı onu dedım acaba gosumdekı agrıdan mı cıktı kı damarlarım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.719 arzumgamzem' Alıntı: Yanı yumurtlamadan sonra basladı gosumdekı agrı onu dedım acaba gosumdekı agrıdan mı cıktı kı damarlarım Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem' Alıntı: Yanı yumurtlamadan sonra basladı gosumdekı agrı onu dedım acaba gosumdekı agrıdan mı cıktı kı damarlarım Genişletmek için tıkla ...